Неділя, 03 березня 2024 — Сайт міста Шепетівка

Близько 16 години на узбіччі автодороги між населеними пунктами Вельбівно та Острог поліцейський офіцер Острозької ТГ побачив двох хлопчиків. Зупинившись, аби розібратися в ситуації, з’ясував, що 9-річні однокласники йшли із міста Нетішин Шепетівського району до Острога на Рівненщині, де проживає бабуся одного з них.

Фірма нардепа Лабазюка отримає ще 1,8 млн грн з шепетівського бюджету
Розділ Бізнес

Управління житлово-комунального господарства Шепетівської міської ради підписало договір із АТ «Ю АР ДІ Українські дороги», яке входить в групу "Вітагро" нардепа Сергія Лабазюка, на 1.8 млн грн. Як йдеться на Електронній системі публічних закупівель Prozorro, за це фірма має надати додаткові послуги по об'єкту: "Поточний середній ремонт дорожнього покриття по вул. Героїв Небесної Сотні від будинку №38 а до будинку №82 в м.Шепетівка Хмельницької обл."

Трагічна звістка пекучим болем знову накрила Судилківську громаду: стало відомо, що у російсько-українській війні загинув наш земляк, житель села Городище, Кравчук Андрій Анатолійович, 1981 року народження.

Знайомство з Шепетівщиною: гідрологічний заказник “Гнилий Ріг”
Розділ Культура

“Гнилий Ріг” — це гідрологічний заказник місцевого значення в Україні, об’єкт природно-заповідного фонду Хмельницької області. Розташований у межах Ізяславської міської громади Шепетівського району Хмельницької області, на схід від села Комини.

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України склало антирейтинг обласних, Київської міської військових адміністрацій за ступенем безбар’єрності об’єктів фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю (за результатами моніторингу 2022 року).

0
репостів
0
репостів