Субота, 15 жовтня 2022 — Сайт міста Шепетівка
У Славуті провели в останню путь штаб-сержанта Домашина Андрія
Розділ Події

Сьогодні, 15 жовтня, славутчани провели в останню путь свого земляка, захисника України, штаб-сержанта Домашина Андрія Ростиславовича. Заупокійна панахида за загиблим Героєм відбулася в церкві Покрови Пресвятої Богородиці, громадське прощання - у міському Палаці культури.

Білокриниччя попрощалося із воїном-захисником Артемом Кожаном
Розділ Події

Сьогодні Судилківська громада в останню дорогу проводила воїна-захисника України Кожана Артема Сергійовича. Його життя обірвалося 13 жовтня 2022 року внаслідок раптової серцевої недостатності обірвалося.

Грицівська громада прощалась із захисником Сергієм Главацьким
Розділ Події

Сьогодні, 15 жовтня, Грицівська громада знову в жалобі. Віддаючи шану та славу, небайдужі грицівчани навколішки, з тугою в серці та зі слізьми, з синьо-жовтими прапорами та квітами проводжали в останню путь героя-захисника Сергія Главацького, який віддав своє життя за Україну, за її волю, за її незалежність.

Днями Вузлова багатопрофільна лікарня станції Шепетівка отримала від благодійників реанімобіль. Такий необхідний інструмент порятунку людей лікарня отримала завдяки римо-католицькій парафії міста.

Шепетівка втратила захисника. Під час виконання бойового завдання на Донеччині обірвалось життя солдата Касимова Юрія Камільовича, 01.06.1973 року народження. Про це повідомили у Шепетівській міській раді.

За дев'ять місяців поточного року на Шепетівщині правоохоронці задокументували 545 фактів насильства в сім'ї. Про повідомили у Шепетівському районному управлінні поліції.

З 15 вересня 2022 року в Хмельницькій області за підтримки бюро ВООЗ в Україні, МОЗ та ГО «Акдемія Сімейної Медицини України» розпочався проєкт «Забезпечення доступності послуг первинної медичної допомоги в екстрених ситуаціях як гуманітарна відповідь для подолання тягаря НІЗ в Україні через мобільні медичні пункти, серпень-листопад 2022 р». Вже відбулись перші виїзди, зокрема, на базі Судилківської АЗПСМ.

Розпочалася двісті тридцять четверта доба героїчного протистояння Української нації російському широкомасштабному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 15 жовтня.

0
репостів
0
репостів