Середа, 07 лютого 2024 — Сайт міста Шепетівка
Працівники поліції провели на Шепетівщині посилений профілактичний рейд
Розділ Події

Працівники поліції провели посилений профілактичний рейд у місті Нетішин та прилеглої до нього території. Про це повідомило Шепетівське районне управління поліції та Нетішинська міська військова адміністрація.

На Шепетівщині перед судом постане винуватець ДТП, у якій травмувалась 51-річна велосипедистка. Нагадаємо, що дорожньо-транспортна пригода сталася на початку грудня минулого року поблизу села Улашанівка, що у Шепетівському районі.

Микола Половко – 21-річний військовослужбовець 80 десантно – штурмової бригади. У свої молоді роки мав би здобувати освіту у виші. Та сталось 24 лютого. Важкі бої, поранення, лікування за кордоном і знову повернення до Сил Оборони.

У Хмельницькому правоохоронці викрили члена військово-лікарської комісії на хабарництві. Лікар-психіатр вимагав у військовослужбовця 5 тисяч доларів США. За ці гроші він обіцяв вплинути на рішення ВЛК про визнання бійця непридатним до військової служби.

Рятуючи життя пораненого солдата отримав смертельне поранення сам: у Шепетівці попрощались з Андрієм Шиманюком
Розділ Події

Шепетівська громада сьогодні знову, з сумом і болем, стоячи на колінах, прощалася з новітнім Героєм, солдатом Шиманюком Андрієм Сергійовичем, номер обслуги 2 протитанкового відділення взводу вогневої підтримки, 1 десантно-штурмової роти, 1 десантно-штурмового батальйону військової частини.

У Польщі тимчасово виставлено для огляду картину з палацу Сангушків на Шепетівщині
Розділ Культура

Днями, в Королівських Палатах, на другому поверсі Краківського королівського Замку (Zamek Królewski na Wawelu) тимчасово виставлено для огляду картину "Короний гетьман Станіслав Жолкевський представляє королю Сигизмунду III та королевичу Владиславу полоненого царя Василя Шуйського з братами на сеймі 1611 року".

Зобов`язати Головне управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області виплатити на користь дружини в порядку спадкування за законом після смерті чоловіка 200 492 гривні пенсії, яку він недоотримав за життя – таке рішення Хмельницького міськрайонного суду залишив без змін апеляційний суд.

Днями до правоохоронців звернулась жителька селища Білогір'я Шепетівського району та повідомила, що під приводом надання допомоги шахраї зняли з її рахунку 40 тисяч гривень. Про це повідомило Шепетівське районне управління поліції.

На початку доби 7 лютого 2024 року противник здійснив кілька ударів по території України, використовуючи різні засоби повітряного нападу – ударні БпЛА, крилаті, балістичні та зенітні керовані ракети. Загалом було застосовано 64 засоби повітряного нападу.

0
репостів
0
репостів