У Шепетівці молодий військовий зекономив купу часу при бронюванні номерного знаку

Автор 07 лютого 2024, 16:42

Микола Половко – 21-річний військовослужбовець 80 десантно – штурмової бригади. У свої молоді роки мав би здобувати освіту у виші. Та сталось 24 лютого. Важкі бої, поранення, лікування за кордоном і знову повернення до Сил Оборони.

«Сьогодні отримав послугу з реєстрації транспортного засобу в Шепетівському сервісному центрі МВС. Круто, що зумів забронювати номерний знак, який обрав раніше. Зекономив купу часу - записався на прийом заздалегідь через сайт. Все швидко і доступно» - розповідає військовослужбовець Микола.

Шепетівський сервісний центр МВС тішиться від того, що клієнти бачать зміни, які відбуваються в стінах закладу. А слова вдячності – найбільший стимул покращувати послуги та надавати їх швидко, зручно та в доступний спосіб.

«Наші працівники завжди розуміють терміновість отримання документів для воїнів, тому працюють на повну й максимально швидко» - розповідає адміністратор сервісного центру МВС Валерій Гладкий.

Ми нагадуємо, що послуга бронювання доступна онлайн у кабінеті водія https://e-driver.mvs.gov.ua та зберігається 10 днів. За цей час автовласнику необхідно звернутись до сервісного центру МВС і закріпити обраний номерний знак за своїм транспортним засобом.

Останнє редагування 07 лютого 2024, 16:49
0
репостів
0
репостів