Середа, 05 жовтня 2022 — Сайт міста Шепетівка

У Шепетівці слідчі встановлюють обставини ДТП, у який загинув 55-річний чоловік. Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 5 жовтня близько 8 години ранку по вулиці Валі Котика у м. Шепетівка.

В Шепетівському відділенні виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Хмельницькій області перебуває на обліку 5 осіб які отримують кошти на постійний сторонній догляд, та 22 особи - на побутове обслуговування. З 1 жовтня було збільшено мінімальний розмір витрат на здійснення медичного і стороннього догляду за потерпілими на виробництві, які у повному обсязі компенсує Фонд соціального страхування України.

Мінкульт виключив пам'ятник Островському з переліку пам'яток місцевого значення
Розділ Культура

Міністерство культури та інформаційної політики України видало наказ щодо виключення пам'ятника Островського у Шепетівці з переліку пам'яток місцевого значення. Про це повідомив начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій.

Розпочалася двісті двадцять четверта доба героїчного протистояння Української нації російському широкомасштабному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 5 жовтня.

0
репостів
0
репостів