Середа, 19 липня 2023 — Сайт міста Шепетівка

На Хмельниччині заборонили проведення масових релігійних заходів. У тому числі, йдеться про хресну ходу до Свято-Успенської Почаївської лаври, яку традиційно щороку в серпні проводять віряни УПЦ МП.

В рамках експлуатаційного утримання автомобільних доріг Хмельниччини та штучних споруд на них, на потенційно небезпечній ділянці дороги Т-23-09 Шепетівка - Чуднів - Бердичів, поблизу села Траулин, встановлено металеве бар'єрне огородження водопропускної труби, що знаходиться на Т-подібному перехресті.

До місцевого суду звернулася жителька міста Шепетівки із заявою про встановлення факту постійного проживання однією сім’єю зі спадкодавицею понад п’ять років до часу відкриття спадщини.

Підготовка вагітної та подружжя до пологів – важливий етап для народження здорової та щасливої дитини, адже бути батьками — це нести відповідальність за долю дитини з самого моменту її народження. В КНП « Шепетівська багатопрофільна лікарня» працює «Школа відповідального батьківства», де майбутнім батькам розповідають про фізіологію пологів, методи самодопомоги в пологах та психологічну підтримку членів родини, переваги грудного вигодовування, систему адаптації до навколишнього середовища дитини після народження.

0
репостів
0
репостів