П'ятниця, 10 січня 2020 — Сайт міста Шепетівка

9 січня, близько 16.50 години на автодорозі сполученням «Городище — Рівне — Старокостянтинів» поблизу м. Славута сталася дорожньо-транспортна пригода.

У Шепетівці відбувся 10-й ювілейний фестиваль колядок
Розділ Культура

Сьогодні, 10 січня, відбувся 10-й ювілейний, щорічний фестиваль колядок  «Різдвяна зірочка». Захід проходив у міському будинку культури. Різні колективи виконували етнічні українські колядки, щедрівки, уривки з різдвяних вертепів, новорічні віншування тощо.

10 січня 2020 року відбулися установчі збори з формування нового складу Громадської ради при Шепетівській райдержадміністрації за участю представників громадських та профспілкових організацій району.

Найбільше ялинок і сосен продали Ярмолинецький, Шепетівський, Славутський та Кам’янець-Подільський лісгоспи. За бажанням покупців лісівники реалізовували не тільки зрубані деревця, а й у горщиках. 

9 січня, задля вдосконалення вмінь та навичок у виявленні та розпізнаванні загроз, а також прийнятті ефективних рішень щодо подальших дій з ліквідації надзвичайних ситуацій, вогнеборці 21 Державної пожежно-рятувальної частини провели практичне заняття, під час якого акцент був зроблений на проведенні деконтамінації (знезараженні). 

0
репостів
0
репостів