Четвер, 06 грудня 2018 — Сайт міста Шепетівка

5 грудня 2018 року Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким визнано винуватими В., С. та П.

Відбулась відкрита спартакіада серед військовослужбовців
Розділ Спорт

З нагоди Дня Збройних сил України з 20 по 30 листопада 2018 року у нашому місті відбулася відкрита спартакіада серед військовослужбовців. Змагання вже давно стали традиційними та з нетерпінням очікуються багатьма учасниками.

Сьогодні, 6 грудня, під головуванням міського голови Михайла Полодюка відбулось позачергове засідання 51 сесії Шепетівської міської ради 7 скликання. Депутати розглянули дев’ять  питань порядку денного.

5 грудня в сесійній залі Шепетівської міської ради відбулось незвичайне  засідання Координаційної ради з питань молодіжної політики, яке було організовано управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради.

5 грудня о 17:46 на пункт зв’язку 21-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про те, що на вул. Старокостянтинівське шосе в м. Шепетівка сталася дорожньо-транспортна пригода. За лічені хвилини до місця виклику прибули рятувальники. Як з’ясувалось, зіткнулись легковий автомобіль Citroen Bravo та вантажівка DAF.

0
репостів
0
репостів