Понеділок, 29 березня 2021 — Сайт міста Шепетівка
У квітні тариф на газ зросте більше, ніж на гривню
Розділ Бізнес

Постановою Кабінету Міністрів України №25 від 18 січня 2021 року ціну на газ для населення тимчасово встановили на рівні 6,99 грн за куб. Така ціна блакитного палива мала діяти з 1 лютого і аж до завершення опалювального сезону чи до завершення карантину, але ПрАТ "Шепетівкагаз" вже оголосило новий тариф за спожитий у квітні.

У лікарні не вистачає місць для хворих на коронавірус, а у Нетішині, який брав наших хворих на лікування заповненість ліжок з киснем - 64,5%.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 13.00 29 березня в Хмельницькій області зареєстровано 62605 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 2463 - діти, 4114 - медпрацівники. За минулу добу щеплено 70 осіб.

Цими вихідними, 27 березня близько другої години ночі у м. Шепетівка по вул. П’яскорського екіпаж сектору реагування патрульної поліції помітив автомобіль ВАЗ 2104. Інспектори зупинили транспортний засіб, а підійшовши зрозуміли, що чоловік нетверезий та запропонували пройти перевірку.

На вулицях Шепетівки проводять сезонне прибирання
Розділ Події

Минулого тижня роботи з прибирання проводились на вулиці Героїв Небесної Сотні.

Під час припинення бійки поліцейські сектору реагування патрульної поліції виявили у 36-річного шепетівчанина 10 грамів, ймовірно, наркотичної речовини.

0
репостів
0
репостів