П'ятниця, 27 січня 2023 — Сайт міста Шепетівка

Як ми писали раніше, у Хмельницькій області запроваджують графік погодинних відключень електрики, в якому буде 6 черг. Відділ зв’язків з громадськістю АТ Хмельницькобленерго оприлюднив детальне пояснення з цього приводу.

Краєзнавчий відділ Музею пропаганди продовжує освітньо-просвітницьку роботу та ознайомлювати школярів початкових класів з особливостями тваринного світу Шепетівщини. Наукова співробітниця провела музейний урок для учнів 3-4 класів Гімназія N3 Шепетівської міської ради Хмельницької області на тему «Птахи нашого краю».

45-річний ізяславчанин постане перед судом за зберігання наркотиків. Слідчі Шепетівського райуправління поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили йому підозру за ч.2 ст.309 ( Незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів у великих розмірах без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Сьогодні громади Хмельницької області отримали 35 станцій супутникового зв’язку Starlink. Системи відправляться в Пункти Незламності, які забезпечать мешканців громад інтернетом під час можливого «блекауту».

На Шепетівщині рятувальники приборкали 2 пожежі, на одній з яких загинув чоловік
Розділ Події

Ймовірно через недолік конструкції, порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів о 06:49 в с. Міжгір’я Шепетівського району загорівся житловий будинок. За викликом було спрямовано вогнеборців 24 Державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команди с. Сивки.

0
репостів
0
репостів