Понеділок, 23 січня 2023 — Сайт міста Шепетівка

Дозволена величина навантаження на Хмельницьку область знову зменшена. Але окрім існуючого дефіциту електроенергії в об’єднаній енергосистемі країни, додаткове зниження ліміту спричинене тим, що від завтра розпочинається почергове проведення режимних замірів навантаження в операторів системи розподілу (ОСР/обленерго).

Днями волонтери Добровольчого формування повернулись з чергової поїздки із позицій наших захисників з 88 батальону 106 ОБрТрО на Чернігівщині. Хлопцям та дівчатам було доставлено адресні та загальні посилки, транспорт, обладнання, екіпіпування та інше.

На Хмельницьку АЕС прибула місія МАГАТЕ
Розділ Бізнес

23 січня 2023 року на майданчику Хмельницької атомної електростанції розпочала роботу постійна місія Міжнародного агентства з атомної енергії. Минулого тижня такі ж місії прибули на інші АЕС України. Про це розповіли у пресслужбі енергетиків.

На Шепетівщині протягом тижня виявлено 18 випадків захворювання на COVID-19 (на 6 випадків більше, ніж попереднього тижня), в тому числі одна дитина. Госпіталізовано 5 осіб. На щастя, летальні випадки не фіксувалися.

У Хмельницькому правоохоронці встановлюють причини вибуху в квартирі багатоповерхівки. Подія сталася сьогодні, 23 січня, близько 11:00 години в одній із квартир багатоповерхівки по вул. Львівське шосе. Під час огляду місця події фахівці попередньо встановили, що в приміщенні відбувся вибух гранати.

Нещодавно компанія «Епіцентр К» передала МОЗ нову партію з десяти автомобілів швидкої допомоги з найсучаснішим реанімаційним обладнанням. Три автомобілі сьогодні отримали медики Хмельниччини, зокрема, Городка, Дунаєвець та Шепетівки.

До поліції, 21 січня близько 17 години, надійшло повідомлення, що у селі Крупець Шепетівського району Хмельницької області, 44-річний чоловік, в очереті, поблизу Славутського солодового заводу, виявив тіло невідомого.

У Шепетівському районі прощались із воїном Павлішеним Юрієм Антоновичем
Розділ Події

Поблизу Авдіївки ніс військову службу наш земляк з села Карасиха Шепетівського району Павлішен Юрій Антонович. Життя військовослужбовця обірвалося 16 січня 2023 року під час мінометного обстрілу зі сторони військ російського агресора. Сьогодні Білогірська громада провела бійця в останній путь.

Шепетівська громада провела в останню путь воїна Бородія Валентина Володимировича
Розділ Події

Сьогодні на площі перед міськвиконкомом Шепетівська громада прощалась із захисником Бородієм Валентином Володимировичем. Загинув воїн 18 січня поблизу населеного пункту Роздолівка Донецької області.

Дозволена величина навантаження на Хмельницьку область є недостатньою. Ліміт залишився на тому ж рівні, що й на вихідних, а обсяг споживання зростає. Для того, щоб не перевищити дозволений ліміт, окрім погодинних відключень, у частині районів електричних мереж запроваджено Графік аварійних відключень.

0
репостів
0
репостів