П'ятниця, 14 липня 2023 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні о 18:50 між селом Кам'янка та Шепетівкою сталась ДТП з травмованими. За попередньою інформацією, велосипедист виїхав на зустрічну руху, водій чорного RENAULT MEGANE спробував уникнути зіткнення. На жаль автомобіль збив велосипедиста та виїхав у кювет.

На Шепетівщині до 9 років ув’язнення засудили 47-річного чоловіка, який зарізав рідного брата. Нагадаємо, подія сталася в с. Довгалівка на Шепетівщини. 1 лютого цього року до поліції звернулась місцева жителька із повідомленням про зникнення 38-річного родича.

Верховна Рада України 13 липня ухвалила в цілому законопроєкт № 7354, що дозволяє майбутнім водіям самостійно вивчати теоретичну частину, не відвідуючи для цього автошколу. Про ухвалення законопроєкту повідомив голова Верховної Ради Руслан Стефанчук.

Ми вчора писали, як у Шепетівці підлітки допомогли поліцейським затримати зловмисника, який пограбував магазин цифрової техніки. Школярі наздогнали зловмисника і утримували його до приїзду працівників поліції. Так от сьогодні їх гідний вчинок вирішили відзначити поліцейські.

Слідчі Шепетівського райуправління поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили 23-річному жителю Шепетівщини підозру за ч. 4 ст. 186 (Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України.

0
репостів
0
репостів