Голову Грицівської ОТГ посадили за ґрати і відсторонили від посади

Автор 13 грудня 2019, 16:09

Сьогодні, 13 грудня, суд обрав голові Грицівської ОТГ запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці з можливістю внесення застави в розмірі 168 160 гривень. Також підозрювану на період розслідування відсторонили з посади очільниці ОТГ. 

Нагадаємо, 11 грудня, працівники слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області спільно зі співробітниками управління стратегічних розслідувань ДСР Нацполіції за процесуального керівництва місцевої прокуратури під час отримання неправомірної вигоди затримали голову однієї із ОТГ області.

Правоохоронці встановили, що, використовуючи своє службове становище, жінка вимагала у мешканця області 600 доларів США за сприяння у прийнятті сесією селищної ради рішення про надання в оренду двох земельних ділянок.

Вчора, 12 грудня, посадовиці вручили повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (одержання службовою особою неправомірної вигоди, поєднане з її вимаганням), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

0
репостів
0
репостів