Понеділок, 29 травня 2023 — Сайт міста Шепетівка

30-31 травня на Буковині, Хмельниччині та Тернопільщині діятиме заборона на відвідування хвойних лісів. Про це повідомив Подільський лісовий офіс.

Верховна Рада схвалила відновлення податкових перевірок і скасування пільг для бізнесу
Розділ Бізнес

Верховна Рада схвалила за основу законопроєкт "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану", який скасовує більшість запроваджених після початку повномасштабної війни пільг для бізнесу. За прийняття відповідного урядового законопроєкту №8401 у першому читанні проголосували 227 нардепів, повідомив народний депутат від фракції "Голос", перший заступник голови парламентського Комітету з питань податкової та митної політики Ярослав Железняк у Telegram.

Загиблих і поранених внаслідок нічного влучання в військовий об’єкт на Хмельниччині немає. Про це Суспільному Хмельницький розповів голова громади, на території якої розташовується об’єкт. За його словами, пожежу на складах рятувальники ліквідували. Люди продовжують ліквідовувати наслідки вибухової хвилі.

Сьогодні, 29 травня, Нетішинський міський парк культури та відпочинку зранку зуcтрів вcіх своїх відвідувачів порожніми лункамми в спеціальних дерев’яних тумбах для квітів. Їх вирвали з коренем.

22 заклади професійно-технічної освіти Хмеьницької області запровадять міжнародні навчальні програми JuniorAchievement. У 2023-2024 навчальному році запрацює програма «Компанія».

У звʼязку з проведенням масштабних термінових ремонтних робіт на центральних мережах містах — 30 та 31 травня 2023 року буде відсутнє водопостачання у переважній більшості районів міста. Про це повідомили у прес-службі Шепетівського комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства.

28 травня близько 11:30 години поблизу м. Ізяслав 14-річний місцевий житель, керуючи мотоциклом «Мустанг», не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Про це повідомила Поліція Хмельницької області.

Сьогодні начальник Шепетівської районної військової адміністрації Олексій Глушаков разом із заступником начальника Шепетівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підполковником Віталієм Гарбарцем, заступником Шепетівського міського голови Галиною Безкоровайною вручили державні нагороди родинам загиблих Героїв з Шепетівського району.

Шепетівський міськрайонний суд визнав 38-річного велосипедиста винуватим у порушенні правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортного засобу (ст. 124 Кодексу України про адміністративні правопорушення), та оштрафував його на 850 гривень.

З 00.00 год по 05.00 год 29 травня 2023 року російські окупанти атакували військові об’єкти та об’єкти критичної інфраструктури України крилатими ракетами та ударними дронами.

0
репостів
0
репостів