Середа, 03 травня 2023 — Сайт міста Шепетівка
Нетішин проводжав на Небеса свого Воїна Світла Ярослава Савченка
Розділ Події

Сьогодні, 3 травня, стоячи на колінах, зі сльозами на очах, нетішинська громада зустрічала та проводжала на Небеса свого Воїна Світла 22-річного Ярослава Савченка, солдата обслуги мінометного взводу мінометної батареї військової частини А7376, який віддав свою молодість та життя за вільне та щасливе майбутнє України, своєї родини, за кожного з нас. Він загинув 28 квітня від рук російських окупантів поблизу населеного пункту Васюківка Донецької області.

2 травня чергові караули рятувальників Шепетівського району ліквідовували три пожежі. Горіли господарчі споруди, суха рослинність та житловий будинок.

50-річний мешканець Шепетівщини захворів на ботулізм після вживання консервованих огірків. Чоловіка госпіталізували у медзаклад в важкому стані, але після введення протиботулінічної сироватки йому стало краще. Цьогоріч це перший випадок ботулізму в Хмельницькій області.

Шепетівська міська рада приймала поважних гостей – малечу, яка відвідує студію раннього розвитку «Ділові Малюки», що діє при міському центрі дитячої та юнацької творчості. Про це повідомили на сторінці ргану самоврядування.

У Шепетівці поліцейські затримали 30-річного місцевого жителя, який під час застілля пограбував співчарочника. Слідчі Шепетівського райуправління поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили йому підозру за ч. 4 ст. 186 (Грабіж, вчинений повторно, в умовах воєнного стану).

Молодь з Плесенського осередку Хмельницького молодіжного патріотично- правового руху "ХОМА" та самоврядування Шепетівського міського ЦЕНТУМу об'єднали зусилля та спільно висадили алею квітів на території дендрологічного парку "Шепетівський".

У Шепетівці визначали кращих юних гравців волейболу району
Розділ Спорт

27 та 28 квітня у Шепетівському районі проходили районні змагання серед юнаків та дівчат «Хто ти, майбутній олімпієць?» з волейболу. Турнір проводився на базі спорткомплексу Хмельницької обласної організації Комплексної ДЮСШ «Колос».

0
репостів
0
репостів