Понеділок, 08 травня 2023 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівчани у Луцьку здобули нагороди чемпіонату України з важкої атлетики
Розділ Спорт

З 30 квітня по 6 травня у місті Луцьк проходив чемпіонат України з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 15 та 17 років. До участі у чемпіонаті було заявлено 370 спортсменів з 20 областей України, змагання присвятили ЗСУ.

В кінці травня у Шепетівському районі відкриють ще одну зону відпочинку
Розділ Бізнес

У Славутській філії Подільського лісового офісу завершують будівництво нової зони відпочинку. Відкрити для відвідувачів рекреаційний комплекс планують в кінці травня.

За публічного обвинувачення Шепетівської окружної прокуратури суд визнав винним раніше судимого 26-річного жителя м. Шепетівка у крадіжках та грабежі, вчинених в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185, ч. 4 ст. 186 КК України). Його засуджено до 7 років 8 місяців позбавлення волі.

Днями відбулось чергове засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради, яке провів міський голова Віталій Бузиль. У ході засідання розглянули багато важливих питань для громади.

У Шепетівці визначали найкращого у настільному тенісі
Розділ Спорт

5 травня 2023 року в приміщені спортивного залу «Локомотив» відбувся чемпіонат Шепетівської міської територіальної громади з тенісу настільного. Участь взяли десять тенісистів нашого міста, які змагалися за круговою системою до двох перемог.

Вшанували жертв війни у День пам’яті та примирення
Розділ Події

Сьогодні Україна разом із світовою спільнотою пошановує пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, та всіх жертв воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності, скоєних у роки Другої світової війни, яка стала можливою через змову антигуманних режимів – нацистського і радянського.

Полонський районний суд визнав 39-річного мешканця смт Понінка Шепетівського району винним у крадіжці, вчиненій повторно, в умовах воєнного стану (частина 4 статті 185 Кримінального кодексу України) та призначив йому покарання у виді 5 років позбавлення волі зі звільненням від його відбування на 3 роки іспитового строку.

Відбувся відкритий чемпіонат Шепетівської КДЮСШ з баскетболу
Розділ Спорт

6 травня 2023 року в місті Шепетівка відбувся Відкритий чемпіонат Шепетівської КДЮСШ з баскетболу серед юнаків 2009 р.н. та молодші.

У Славуті поліцейські затримали місцевого жителя, який підірвав бойову гранату в квартирі. В результаті вибуху важко травмувався сам зловмисник та його брат, а батько помер від отриманих травм у лікарні.

0
репостів
0
репостів