Вівторок, 23 травня 2023 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні відбувся брифінг першого заступника начальника Хмельницької ОВА Cергія Тюріна. Одне з питань стосувалось зміни комендантської години у випускну ніч.

Полонський районний суд затвердив угоду про примирення, укладену між потерпілою в автоаварії та 70-річним обвинуваченим у її вчиненні: визнав останнього винним у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило потерпілій середньої тяжкості тілесне ушкодження (ч. 1 ст. 286-1 КК України), та призначив узгоджене сторонами покарання – 22 100 гривень штрафу з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк 3 роки.

«Пишаюсь, що стояв пліч-о-пліч супроти ворога з такими командирами та побратимами», — боєць зведеного загону Нацполіції «Захід» Микола Кузьомко До війни Микола працював патрульним у рідній Шепетівці. Та коли розпочалось повномасштабне вторгнення, без вагань вступив до лав зведеного загону Нацполіції «Захід» і вісім місяців перебував у найгарячіших точках на сході.

На День Героїв шепетівчани віддали шану нашим загиблим землякам
Розділ Події

Сьогодні, 23 травня, в Україні відзначають День Героїв. Ідея пам’ятної дати зародилася в національно-визвольному русі під час Другої світової війни. Потім її продовжили відзначати в українській діаспорі. У 1991 році День Героїв повернувся в Україну. А в 2014 році пам’ятний день стали відзначати масштабніше - поряд з історичними постатями борців за незалежність у XX столітті вшановують сучасних героїв, які захищають Україну від російської агресії.

0
репостів
0
репостів