П'ятниця, 12 травня 2023 — Сайт міста Шепетівка

На Шепетівщині перед судом постане рибалка, що порушив нерестову заборону. Дізнавачі Шепетівського райуправління поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили чоловіку підозру за ч. 1 ст. 249 Кримінального кодексу України (Незаконне зайняття рибним промислом, що завдало істотної шкоди) та вже скерували обвинувальний акт до суду.

У Шепетівці стартував Кубок області з велосипедного туризму
Розділ Спорт

Сьогодні у Шепетівці розпочався Кубок області з велосипедного туризму в рамках Чемпіонату області зі спортивного туризму серед юнаків. Захід проводить Хмельницький обласний центр туризму і краєзнавства учнівської молоді разом з Департаментом освіти та науки Хмельницької обласної державної адміністрації.

Минулої доби слідчі та дізнавачі Шепетівського райуправління поліції розпочали чотири кримінальних провадження по фактам шахрайств. Громадяни стали жертвами доволі поширених шахрайських схем.

У Шепетівці відбувся турнір з петанку
Розділ Спорт

11 травня Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» було проведено турнір з петанку серед дитячих вуличних команд мікрорайону Шепетівського навчально - виховного комплексу №3, в межах всеукраїнських спортивних заходів «Спорт у кожному дворі» та соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України».

У Шепетівському районі слідчі встановлюють обставини ДТП, у якій травмувалась 12-річна дівчинка. Дорожньо-транспортна пригода сталась вчора, 11 травня, близько 08:30 години у селі Крупець.

0
репостів
0
репостів