Четвер, 25 травня 2023 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні відбулася сесія Шепетівської міської ради. Одноголосно, рішенням сесії, було підтримано рішення про присвоєння звання Почесного громадянина Шепетівської міської територіальної громади (посмертно) нашим землякам. Про це повідомив міський голова Віталій Бузиль.

У Шепетівському районі розшукується безвісти зникла Марченкова Юлія Дмитрівна. Оголошення про її розшук підтверджено Шепетівським РУП ГУНП в Хмельницькій області.

У Хмельницькій обласній військовій адміністрації видали розпорядження, у якому начальникам районних військових адміністрацій спільно з сільськими, селищними, міськими радами наказують вжити заходів щодо організації громадських робіт, що відповідають потребам територіальних громад та належать до суспільно корисних робіт.

Хмельницький апеляційний суд залишив без змін ухвалу слідчого судді Шепетівського міськрайонного суду – підозрюваний у незаконному придбанні, носінні та зберіганні боєприпасів (ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України), у закінченому замаху на вбивство двох осіб, вчиненому способом, небезпечним для життя багатьох (ч. 2 ст. 15 п. 1 п. 5 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України) та в умисному вбивстві, вчиненому способом, небезпечним для життя багатьох людей (п. 5 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України), залишається під вартою до 5 липня 2023 року.

Сьогодні рішенням Шептеівської міської ради змінили тип та перейменували Шепетівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 1 ім. Миколи Островського. Відповідно зміненій назві було затверджено й статут закладу освіти в новій редакції.

Хмельницькобленерго пояснило чому зміна тарифів на розподіл електроенергії не стосується населення
Розділ Бізнес

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), ухвалила рішення про підвищення тарифів на розподіл електроенергії для споживачів та операторів установок зберігання енергії для 1 та 2 класів напруги. Відділ зв’язків з громадськістю АТ Хмельницькобленерго пояснив, що це означає для споживачів.

Сьогодні начальник Шепетівської районної військової адміністрації Олексій Глушаков разом із начальником Шепетівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, полковником Сергієм Царуком вручили державну нагороду родині загиблого Героя Віталія Мулька.

0
репостів
0
репостів