Понеділок, 01 травня 2023 — Сайт міста Шепетівка

1 травня сапери групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення знищили 152 мм артилерійський снаряд часів Другої світової війни. Вибухонебезпечний предмет було виявлено за межами с. Великі Каленичі, Шепетівського району.

На Закарпатті прощались із військовослужбовцем з Шепетівського району
Розділ Події

Ізяславщина втратила ще одного військовослужбовця – бійця 101 бригади 69 батальйону роти вогневої підтримки, родом села Сошне Шепетівського району, Остащука Василя Васильовича під час бойового завдання в ході відсічі збройної агресії російської федерації на Донеччині.

Від сьогодні у Шепетівці змінюються тарифи на водопостачання
Розділ Бізнес

З 1 травня 2023 року у Шепетівському комунальному підприємстві водопровідно-каналізаційного господарства почали діяти затверджені нові тарифи на послуги централізованого водопостачання та централізованого водовідведення. Тепер більше заплатити доведеться підприємцям та установам.

Кавалер «Сталевого хреста» від Валерія Залужного, штаб-сержант Іван Антонюк командував ротою 36-го окремого стрілецького батальйону в Пісках на Донеччині, брав участь у звільненні від окупантів Харківщини. Після важких поранень, що зазнав у російсько-українській війні, нині продовжує службу на посаді інструктора одного з відділів Шепетівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Прокурори Шепетівської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт відносно заступника директора з фінансово-економічних питань – головного бухгалтера одного з державних підприємств за фактами заволодіння чужим майном, вчинене повторно в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем та несанкціонованої зміни інформації, яка обробляється в  автоматизованій системі, що заподіяло значну шкоду (ч. 5 ст. 191, ч. 3 ст. 362 КК України).

Протягом минулого тижня на Шепетівщині (з 24 по 30 квітня) виявлено 24 випадки захворювання на COVID-19, з них три дитини. З загальної кількості захворівших 6 потребували госпіталізації. Одужали протягом тижня 53 особи. Порівняно з минулим тижнем кількість інфікувань вдвічі менша.

Шепетівська дистанція колії повідомляє, що кілька днів залізничний переїзд у напрямку селища Косецького буде знову закритий для автотранспорту.

Колектив КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня» продовжує працювати над покращенням організації та якості надання медичної допомоги жителям регіону. Протягом останнього року в усіх підрозділах лікарні відбулося дуже багато позитивних змін. Проведено ремонти приміщень, придбано сучасне обладнання. Такі зміни і не оминули отоларингологічну службу лікарні.

Підліток із Північної Кароліни, США, отримав 75% опіків тіла після того, як спробував виконати челендж у тіктоку. Про це повідомило видання Insider.

Командир танкового екіпажу Т-64, старший сержант Сергій Васіч загинув 8 березня 2022 року, звільняючи Макарів на Київщині. Він разом зі своїми побратимами по бойовій машині зумів знищити 6 одиниць ворожої техніки та значну кількість живої сили противника. За це 12 березня Президент України Володимир Зеленський присвоїв Захиснику високе звання Герой України з врученням ордена «Золота Зірка». Проте цю відзнаку дружина та дочки Героя й досі не отримали. Вже більше року не можуть рідні також перепоховати тіло чоловіка і батька, бо доводиться проходити чимало бюрократичних перепон. Хоча Вікіпедія повідомляє, що похований Герой у Грицеві, де жив…

0
репостів
0
репостів