Вівторок, 30 березня 2021 — Сайт міста Шепетівка
Як на Шепетівщині мацу виготовляли
Розділ Культура

Серед еспонатів нашого краєзнавчого відділу є такий, що відразу привертає увагу відвідувачів своєю дивною конструкцією. Це пристрій для виготовлення маци (XX ст.), який передала до нашого музею Мельц Алла Семенівна у 1999 році. Що це за пристрій, як і коли його використовували? Почнемо з історії та традицій.

Громадський бюджет дає можливість кожному мешканцю Шепетівської міської територіальної громади брати участь у прийнятті рішень щодо розподілу міського бюджету в частині фінансування конкретних проєктів-переможців спрямованих на покращення якості життя шепетівчан.

Відповідно до рішення комісії з питань ТЕБ та НС діти у Шепетівці продовжать навчання дистанційно. Таку форму навчання продовжили для усіх учнів міста до 12 квітня 2021 року.

Шепетівчани вибороли призові місця у чемпіонаті України з Комбат Дзю-Дзюцу
Розділ Спорт

27-28 березня у м.Києві відбувся чемпіонат України з комбат дзю-дзюцу серед дорослих, юніорів,старших юнаків та юнаків, в якому прийняли участь близько 400 спортсменів.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 10.00 30 березня в Хмельницькій області зареєстровано 63116 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 2480 - діти, 4133 - медпрацівники.

0
репостів
0
репостів