П'ятниця, 16 серпня 2024 — Сайт міста Шепетівка

41-річна жителька міста Нетішин Шепетівського району, яка хотіла заробити гроші через інтернет, перерахувала шахрайці майже 25 тисяч гривень зі своєї кредитної картки. За вказівками псевдоменеджерки жінка мала виконувати її завдання та закладати свої гроші за товари — їх їй обіцяли повернути.

Під головуванням начальника ОВА Сергія Тюріна відбулося розширене засідання колегії обласної військової адміністрації. На порядку денному члени засідання обговорили низку важливих питань життєдіяльності області, що стосуються підготовки до проходження осінньо-зимового періоду, готовності обласних закладів освіти до 2024/2025 нав­чального року, реабілітаційних послуг в закладах охорони здоров’я, а також природно-заповідного фонду Хмельниччини.

Міський голова Віталій Бузиль провів 21-те засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради. Порядок денний склав 30 питань.

У ході профілактичної роботи, що проводиться на автошляхах міста та району, поліцейські Шепетівського районного управління поліції щоденно документують громадян, які керують транспортними засобами у стані сп’яніння. Протягом тижня поліцейські вже задокументували 22 нетверезих керманича.

Більше місяця «чаклували» працівники КП «Благоустрій над Дитячим майданчиком «Казкове королівство» на проспекті Героїв України в місті Нетішин. Ось так сьогодні він виглядає через два тижні після того, як його відремонтували і пофарбували.

У Шепетівці зʼявилися перші елементи конструкції скейт-парку
Розділ Спорт

У Шепетівському парку культури та відпочинку зʼявилися перші елементи конструкції скейт-парку. Він розміщується на місці колишнього танцювального майданчика, більш відомого шепетівчанам як "клітка".

0
репостів
0
репостів