Вівторок, 27 серпня 2024 — Сайт міста Шепетівка

Два будинки погоріли після нічних обстрілів у селі Хмельницького району. Господарі лишилися живі, хоча й не без ушкоджень, а от домівки та господарські споруди напівзруйновані і можуть не витримати ремонту, розповіла Суспільне Хмельницький староста села Валентина Вороніна.

Назавжди додому повернувся захисник Рибіцький Дмитро Олександрович
Розділ Події

Сьогодні 27 серпня, Крупецька громада попрощалися із 32-річним захисником України Рибіцьким Дмитром Олександровичем, який загинув бувши вірним військовій присязі, з честю і до кінця виконавши свій службовий обовʼязок, віддавши за мир в Україні найцінніше - власне життя.

Графік погодинних відключень світла на середу, 28 серпня
Розділ Бізнес

У середу, 28 серпня, у відповідності до розпорядження НЕК «Укренерго» обленерго будуть застосовувати заходи обмеження споживання. Протягом всієї доби в усіх регіонах діятимуть дві черги відключень.

Лікар-хірург КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня» Олег ДІРЕЙ пройшов курс навчання “Спеціальні техніки ампутації нижніх кінцівок”, який відбувся в Інституті Анатомії Медичного Центру Університету міста Росток, Німеччина з 19.08.24 по 20.08.24р. Включав в себе лекції та практичні  заняття в кадавер лабораторії.

КНП "Шепетівська багатопрофільна лікарня"з глибоким сумом сповістила, що 26.08.2024 року, після тяжкої хвороби, на 77 році пішов із життя висококваліфікований лікар-уролог, в минулому завідувач урологічним відділенням КНП«Шепетівська багатопрофільна лікарня», людина прекрасної душі, відкритого і доброго серця Краєвський Олександр Миколайович.

Сьогодні, 27 серпня, під час ранкової атаки Хмельниччини травмувався 12-річний хлопчик. Наразі він перебуває у реанімаційному відділенні Старокостянтинівської багатопрофільної лікарні.

До Дня Незалежності у Шепетівці відбувся чемпіонат з пляжного волейболу
Розділ Спорт

24 серпня на спортивному майданчику для пляжного волейболу ДП «Шепетівський лісгосп» відбувся чемпіонат Шепетівської міської територіальної громади з пляжного волейболу з нагоди Дня Незалежності України.

25 серпня 2024 року близько 05.00 години ранку, на лінію 102 звернулася мешканка одного із сіл Шепетівського району та повідомила, що зникла безвісти її малолітня донька.

У ніч на 27 серпня 2024 року радіотехнічними військами Повітряних Сил виявлено та супроводжено 91 засіб повітряного нападу противника.

0
репостів
0
репостів