Понеділок, 05 серпня 2024 — Сайт міста Шепетівка

На Камʼянеччині поліцейські встановлюють обставини ДТП, у якій травмувалось 7 дітей та один дорослий. Дорожньо-транспортна пригода сталась сьогодні, 5 серпня, близько 17:45 години на автодорозі сполученням «Житомир — Чернівці» у селі Жванець.

У місті Полонному Шепетівського району 19-річний юнак з 27 травня по 4 червня 2024 року з гаража місцевого мешканця таємно викрав електроприлади та брухт міді на 19 302 гривні. 5 червня під час спроби винести з того ж приміщення повітряний компресор його застав власник. Зрозумівши, що викритий, молодий чоловік поставив агрегат на землю й утік.

Обірваний з українською вишивкою банер на сцені, порізаний в деяких місцях на смужки та вирвані куски бокового банеру, пописана підмостка сцени та банер - такою побачили сцену в Нетішинському міському парку культури відпочинку в понеділок зранку, 5 серпня, працівники КП "Комфорт". Це після того, як минулого тижня ними був проведений ремонт сцени: пофарбовано підмостку, вручну позашивано пошкоджений банер...

На Шепетівщині слідчі оголосили підозру зловмиснику, який побив свою знайому. Найсуворіше покарання, яке може загрожувати фігуранту, — до 3 років ув’язнення.

Лісівники Шепетівщини вшанували пам’ять колег, які віддали життя за Україну
Розділ Події

У філії «Шепетівське лісове господарство» ДП "Ліси України" відкрили меморіал пам’яті загиблим воїнам-лісівникам. З початку повномасштабного вторгнення колектив переніс аж три тяжких втрати. Ще один лісівник зник безвісти.

Служба безпеки та Національна поліція нейтралізували злочинну групу, яка на «замовлення» рф палила службові авто Сил оборони на заході України. У результаті комплексних заходів на Хмельниччині затримано лідера банди, що працював на розвідку країни-агресора.

У Шепетівці відбудеться перший нічний молодіжний забіг
Розділ Спорт

11 серпня 2024 року у Шепетівському парку культури та відпочинку відбудеться перший нічний молодіжний забіг «Шепетівська ніч -2024». Захід організовують з нагоди Дня молоді. Участь у забігу безкоштовна.

0
репостів
0
репостів