П'ятниця, 30 серпня 2024 — Сайт міста Шепетівка

"Він завжди мріяв про небо" — в один голос кажуть друзі, однокласники та вчителі шепетівчанина Олексія Меся. Його однокласниця Катерина Остапчук-Добрянська розповіла: він був найрозумнішим учнем школи, відмінником з усіх дисциплін. Олексій вигравав учнівські олімпіади, писав наукові роботи і його майбутнє однокласники бачили в науковій сфері. Та, каже Катерина, виявилося, що син військового мріяв стати льотчиком. І став.

Графік погодинних відключень світла на суботу, 31 серпня
Розділ Бізнес

Завтра, 31 серпня, відключення будуть застосовуватись протягом всієї доби. Про це повідомив відділ зв`язків з громадськістю АТ "Хмельницькобленерго".

На Шепетівщині поліцейські викрили серійного крадія. 41-річний житель с. Старий Кривин приїздив у Нетішин, знайомився з перехожими та, розпиваючи з ними спиртні напої, викрадав особисті речі.

Зв’язок з бійцем обірвався ще 2023 року: в останню дорогу провели Боровика Віталія Вікторовича
Розділ Події

Сьогодні білогірчани провели в останню путь ще одного земляка, захисника, військовослужбовця ЗСУ - Боровика Віталія Вікторовича. Він ніс службу на Донеччині. 16 грудня 2023 року зв’язок з бійцем обірвався.

У Шепетівці відбувся Чемпіонат з швидких шахів пам’яті Петра Степановича Берези
Розділ Спорт

24 серпня 2024 року в Шепетівсському міському шаховому клубі «Дебют» відбувся чемпіонат Шепетівської міської територіальної громади з швидких шахів пам’яті президента Хмельницької обласної федерації шахів Берези Петра Степановича.

У Хмельницькому оперативники управління карного розшуку ГУНП в Хмельницькій області спільно зі слідчими слідчого управління, колегами з управління стратегічних розслідувань та за процесуального керівництва прокуратури викрили групу осіб, які обкрадали людей на залізничному вокзалі та прилеглих територіях.

Завтра, 31 серпня о 14:00, на площі Т.Г. Шевченка Шепетівська громада прощатиметься з командиром першого піхотного відділення 2 піхотного взводу 1 піхотної роти старшим сержантом Кушніром Віталієм Івановичем, 01.04.1980 року народження.

0
репостів
0
репостів