Розділ Суспільство

Виконком: видалення зелених насаджень, підготовка закладів освіти, від’єднання будинків від теплопостачання

Автор 16 серпня 2024, 12:55

Міський голова Віталій Бузиль провів 21-те засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради. Порядок денний склав 30 питань.

Члени виконавчого комітету детально розглянули питання про стан підготовки закладів освіти громади до нового навчального року.

У зв’язку із кадровими змінами, затверджено оновлений склад опікунської ради.

У ході засідання прийнято повідомну реєстрацію змін та доповнень до чинних колективних договорів.

Члени виконавчого комітету розглянули та затвердили ряд питань, винесених комісією з питань захисту прав дитини.

Відповідно до протоколів зборів співвласників багатоквартирних будинків та з метою збалансування систем централізованого опалення, відключено 5 багатоквартирних будинків від систем централізованого опалення згідно проєктів відключення будівлі від систем централізованого опалення.

Рішенням виконкому для Шепетівського комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства погоджено розрахунки втрат, які виникли протягом періоду розгляду розрахунків тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення та погоджено обсяги заборгованості по різниці в тарифах на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

Розглянувши звернення підприємців, надано дозвіл на організацію благоустрою та облаштування за власні кошти прилеглих територій, за адресами: вул.Героїв Небесної Сотні, 27, вул.Судилківска, 27.

Розглянули питання про видалення зелених насаджень та затвердили рішення громадської комісії з житлових питань.

За результатами розгляду питань порядку денного прийнято 29 рішень виконавчого комітету.

0
репостів
0
репостів