Розділ Суспільство

У Нетішині знову відмітились вандали: постраждав дитячий майданчик «Казкове королівство»

Автор 16 серпня 2024, 11:50

Більше місяця «чаклували» працівники КП «Благоустрій над Дитячим майданчиком «Казкове королівство» на проспекті Героїв України в місті Нетішин. Ось так сьогодні він виглядає через два тижні після того, як його відремонтували і пофарбували.

Допомогу яскравими фарбами люб’язно надав магазин «Щодня», який розташований в будинку неподалік. Здавалося б, спільними зусиллями все вийшло гарно. Але, як бачимо, та краса радувала малечу лише декілька днів. Нині вся центральна конструкція «Казкового королівства» розмальована вандалами.

Тепер комунальники розмірковують над тим, як знову (і чи варто?) оновити майданчик, коли фінансовий ресурс на нього вже використаний. Різноваріантні зусилля змити чи зафарбувати надписи зійшли нанівець. Потрібні додаткові зусилля, час, матеріальні та фінансові затрати. Праця непомітна, але клопітка.

Не робіть так! Не псуйте комунальне майно, поважайте результати праці комунальників. Шановні батьки! Якщо ваші діти проводять свій вільний час не разом з вами, то, будь ласка, пояснюйте їм, як повинні поводити себе в суспільстві цивілізовані, культурні та виховані люди.

Відділ з організаційних питань НМР

0
репостів
0
репостів