Четвер, 01 серпня 2024 — Сайт міста Шепетівка

Серпень розпочався досить «гучно» у плані аварійних ситуацій на водопровідних мережах, оскільки сьогодні у нашій громаді одночасно їх виникло аж 9 різної складності. Про це повідомило Шепетівське комунальне підприємство водопровідно-каналізаційного господарства.

У Славуті в останню дорогу провели десантника Дубіну Руслана Анатолійовича
Розділ Події

Страшна війна продовжує без жалю забирати найкращих синів України, викарбовуючи їхні імена у наших серцях. Сьогодні Славутська громада провела в останню земну дорогу українського Героя, нашого земляка – Дубіну Руслана Анатолійовича.

У Шепетівці поліцейські розшукали зловмисника, який пошкодив алею молодих дерев. Інцидент стався вчора, 31 липня, по вулиці Соборності. Завдяки відео з камер спостереження поліцейським вдалося швидко встановити особу та розшукати хулігана.

До суду звернувся молодий чоловік з проханням встановити факт, що житель міста Полонне Шепетівського району, котрий загинув під час виконання бойового завдання на Донеччині, – його рідний батько та зобов’язати місцевий відділ ДРАЦС внести відомості про нього як про його батька в актовий запис про народження, а також змінити прізвище на прізвище батька.

На Хмельниччині з 1-го серпня сервісні центри МВС видаватимуть водійські посвідчення і свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів нового зразка. Про це повідомила пресслужба Регіонального сервісного центру МВС в Хмельницькій області.

У Шепетівці почались випробування модульної когенераційної установки
Розділ Бізнес

Перша модульна когенераційна установка, що прибула до громади завдяки співпраці з Агентством США з міжнародного розвитку USAID вчора успішно розпочала робочі випробування. Про це повідомив міський голова Шепетівки Віталій Бузиль.

Вчора, 31 липня, піротехніки Аварійно-рятувального загону спецпризначення Хмельниччини у спеціально відведеному місці знищили три артилерійські снаряди калібром 122 мм часів Другої Світової війни. Вибухонебезпечні предмети було виявлено в полі поблизу села Траулин Шепетівського району.

0
репостів
0
репостів