Розділ Спорт

У Шепетівці зʼявилися перші елементи конструкції скейт-парку

Автор 16 серпня 2024, 11:25

У Шепетівському парку культури та відпочинку зʼявилися перші елементи конструкції скейт-парку. Він розміщується на місці колишнього танцювального майданчика, більш відомого шепетівчанам як "клітка".

Нагадаємо, що на придбання елементів скейт-парку та асфальтування площадки спочатку планувалось виділити 300 тисяч гривень. Однак міський голова Віталій Бузиль запропонованував доповнити вказану програму, і суму 300 тисяч гривень замінили на 700 тис грн. Підтримали рішення 20 депутатів. 

Також у цьому проєкті рішення йдеться про виділення 297 000 грн для придбання зелених насаджень та послуги по їх висадженню.

Сподіваюся молодь позитивно оцінить. Водночас, нагадую‼️ Шановні батьки, відповідальність за здоровʼя та життя ваших неповнолітніх дітей, які розважаються на майданчиках без вашої присутності - лежить саме на вас. Тож проводьте будь-ласка бесіди про поведінку, навчайте ввічливості. Вчіть цінувати та не псувати ті обʼєкти, які муніципалітет робить для дітей.

Тендер на постачання елементів скейт парку виграла ФОП Марченко Вікторія Олександрівна: один на 99 000 грн, інший на 33 000 грн. Ще 59 808 грн отримає ФОП Єфімов Сергій Юрійович за Розробку проектної документації по об'єкту.

0
репостів
0
репостів