Розділ Спорт

Шепетівську сім’ю Гордилюків визнали найспортивнішою на Хмельниччині

Автор 08 квітня 2019, 17:34

6 квітня у спортзалі  Хмельницького політехнічного коледжу регіональним  відділенням НОК України спільно з  обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»  проведено обласний фестиваль “Тато, мама, я – спортивна сім’я” з нагоди Міжнародного дня сім’ї.

З  вітальним словом  до учасників фестивалю звернувся  член виконкому відділення НОК, директор ХОЦФЗН «Спорт для всіх» – Олександр Якушев.

У обласному фестивалі взяли участь 7 команд — переможці І етапу міських, ОТГ та районних змагань, які нещодавно відбулись у населених пунктах області. Усі діти з нетерпінням чекали, коли разом з батьками зможуть випробувати свої сили, виконуючи естафети, демонструючи вольові якості, спритність та командну згуртованість.

Свою майстерність та спритність сім’ї показували у естафетах: “Флорбол”, ”Переправа”, “Човниковийбіг”, “Веселий мішок”, “Хто швидше?”,  “Садіння і збір картоплі” та у спортивній вікторині.

У підсумку:

І місце зайняла сім’я Гордилюк (м. Шепетівка), у складі: Гордилюк Олександр, Гордилюк Анастасія та Гордилюк Аліна.

ІІ місце – сім’я Овчарук (м. Хмельницький).

ІІІ місце – сім’я Левчук (м. Славута).

Це було справжнє спортивне свято для учасників заходу. Батьки і діти отримали незабутнє враження та массу позитивних емоцій від активно проведенного дозвілля у родинному колі.

Команди нагороджені грамотами, медалями, вимпелами, брелками, призами від обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та призами обласного відділення НОК України.

Нагадаємо, тогоріч шепетівчани здобули друге місце на цих змаганнях. Вітаємо сім’ю Гордилюк та бажаємо перемоги на Всеукраїнському етапі фестивалю.

Відрядження сім’ї здійснювалося за рахунок управління у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради.

За матеріалами Відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів