Вівторок, 25 квітня 2023 — Сайт міста Шепетівка

Оперативники Шепетівського районного управління поліції встановили місце перебування жінки, яку розшукували рівненські колеги. Зниклу рівнянку поліцейські розшукали у Шепетівці.

Сьогодні, в рамках робочої поїздки до Шепетівського району, перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін встиг не лише відкрити “Клас безпеки” для учнів Крупецького ліцею. Також було проведено нараду щодо безпеки краю та відвідано переселнців у Грицеві.

Ще один воїн з Шепетівського району поповнив ряди Небесного Легіону
Розділ Події

Ще одним воїном Небесного Легіону став 29-річний мешканець с.Білиженці Двірецького старостинського округу Ізяславської громади, старший солдат автомобільної роти Збройних Сил України Морозюк Юрій Іванович. 

У Шепетівці оглядали ансамблі та оркестри народних інструментів
Розділ Культура

25 квітня на базі Шепетівського міського будинку культури пройшов черговий обласний огляд-конкурс ансамблів і оркестрів народних інструментів. Про це повідомили у пресслужбі Шепетівської міської ради.

Сьогодні в Крупецькому ліцеї на Шепетівщині за участі керівництва області та району відбулось відкриття «Класу безпеки». Це вже 16-й «клас безпеки» в області. 

Завершено реновацію зони відпочинку "Дубки"
Розділ Бізнес

Лісівники Шепетівщини завершили реновацію зони відпочинку "Дубки" для місцевих мешканців та туристів. Ідеальне місце для екологічного та безпечного дозвілля знаходиться у селі Камʼянка, в кількох кілометрах від Шепетівки. 

Протягом минулого тижня на Шепетівщині (з 17 по 23 квітня) виявлено 50 випадків захворювання на COVID-19, з них три дитини. З загальної кількості захворівших 13 потребували госпіталізації. Одужали протягом тижня 74 особи.

23 квітня, до поліції міста Рівного надійшло повідомлення 34-річного місцевого мешканця, що п’ять днів тому зникла його 21-річна співмешканка Феактістова Світлана Ігорівна, 26.08.2001р.н. Мобільного телефону при собі не має.

Спиртзавод на Шепетівщині виявив бажання придбати лише один покупець
Розділ Бізнес

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Вінницькій та Хмельницькій областях з другою спроби знайшло покупця на Ганнопільський спиртзавод, що розташований у Шепетівському районі. Про це ми дізнались із результатів аукціону на сайті Prozorro.Продажі.

0
репостів
0
репостів