Понеділок, 10 квітня 2023 — Сайт міста Шепетівка

10 квітня до чергового диспетчера ОКЦ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області надійшло повідомлення, що на автодорозі Р-05 на виїзді із міста Шепетівки, сталася дорожньо-транспортна пригода, потрібна допомога рятувальників. На виклик відразу направили чергове відділення 21 Державної пожежно-рятувальної частини м. Шепетівки.

Додому назавжди повернувся захисник Матвієць Анатолій Петрович
Розділ Події

В цей прохолодний дощовий день, разом з небесами, сльози лила й Білогірська громада. До рідного дому повернувся ще один захисник – Матвієць Анатолій Петрович. Повернувся назавжди, повернувся «на щиті».

Служба безпеки зібрала беззаперечні докази вини ще 56 депутатів державної думи рф, які сприяли захопленню частини східних регіонів України. Серед них і уродженець Шепетівки - Виборний Анатолій Борисович.

Ізяславський районний суд оголосив вирок чоловіку, який систематично здійснював сексуальне насильство над власною донькою. Тепер він проведе 15 років за ґратами. Про це стало відомо з вироку суду.

Протягом минулого тижня на Шепетівщині (з 3 по 9 квітня) виявлено 100 випадків захворювання на COVID-19 (на 2 випадки більше, ніж попереднього тижня), з них шість дітей. З загальної кількості захворівших 15 потребували госпіталізації. Одужали протягом тижня 103 особи. Від ускладнень, спричинених корона вірусною хворобою, загинули 4 особи.

39-річного місцевого жителя суд визнав винним у вчиненні крадіжки та призначив покарання – п’ять років позбавлення волі, проте звільнив від реального відбування з випробуванням на два роки іспитового строку.

На Хмельниччині відбувся тренінг з вивчення основ жестової мови: «Жестова мова для адміністраторів сервісних центрів МВС» – новий підхід в наданні адміністративних послуг людям із порушеннями слуху та/або мовлення.

У Славуті прощались із гранотометником Прокопченком Олександром Миколайовичем
Розділ Події

Сьогодні, 10 квітня, в міському Палаці культури Славути відбулося громадське прощання з українським Героєм, нашим земляком — матросом Прокопченком Олександром Миколайовичем. Заупокійна панахида за Захисником України відбулася в церкві Покрови Пресвятої Богородиці.

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури повідомлено про підозру лікарю станції екстреної медичної допомоги у неналежному виконанні професійних обов'язків, що спричинило тяжкі наслідки для неповнолітніх (ч. 2 ст. 140 КК України).

Вчора,9 квітня, у Вербну неділю, попри рясний теплий весняний дощ, сотні нетішинців зібрались поблизу "Горині" та одностайно проголосували за перехід 2 храмів УПЦ мп до Православної церкви України: Собору Ікони Божої Матері "Неопалима купина " та церкви Святої Параскеви. Про це повіомили у Відділі з організаційних питань Нетішинської міської ради.

0
репостів
0
репостів