П'ятниця, 21 квітня 2023 — Сайт міста Шепетівка

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури слідчими СУ ГУНП в Хмельницькій області, спільно із працівниками УСР в Хмельницькій області ДСР НП України та Управління СБУ в області, викрито злочинну схему з підробки документів та медичних довідок для осіб, зокрема і для громадян, які підлягають мобілізації, організовану головою лікарської комісії одного з медзакладів регіону.

Період сучасного розвитку науково-технічного прогресу в суспільстві несе за собою ряд питань та недоліків, які здатні негативно впливати як на життя людей, так і тварин. На сьогодні розвиток та будівництво підприємств, установ, закладів, де надаються послуги, в яких пов’язана життєдіяльність людини, напряму взаємодіє із її фізичним, духовним та соціальним благополуччям. 

У Пліщині влаштували Великодній фестиваль для дітей
Розділ Культура

Традиційний для Шепетівської громади фестиваль «Великоднє диво» пройшов у філії будинку культури села Пліщин. Про це повідомили на сторінці Шепетівської міської ради.

У Нетішині попрощались із воїном Олегом Дубичем
Розділ Події

Сьогодні, 21 квітня, нетішинці віддали останню шану Герою російсько-української війни. «Плине кача…» тужливо линула над містом, схиливши голови, стоячи на колінах, зі сльозами на очах громада зустрічала Воїна-Героя 38-річного Олега Дубича, водія 2 аеромобільного відділення 1 аеромобільного взводу 5 аеромобільної роти 2 аеромобільного батальйону військової частини А4355, який загинув 16 квітня в результаті артилерійського обстрілу в районі Бахмуту Донецької області.

Виконком: тарифи на медичні послуги та водопостачання, обстеження пасажиропотоків, ремонт водопроводу та ліфтів
Розділ Події

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету, яке провів міський голова Віталій Бузиль. У ході засідання розглянули 33 питання порядку денного.

0
репостів
0
репостів