Розділ Спорт

Шепетівська сім'я зайняла друге місце на обласних змаганнях родин

Автор 26 квітня 2018, 14:04

21 квітня у спортзалі  Хмельницького політехнічного коледжу регіональним  відділенням НОК України спільно з  обласний центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»  проведено обласний фестиваль “Тато, мама, я – спортивна сім’я”.

З вітальним словом  до учасників фестивалю звернувся  член виконкому відділення НОК, директор ХОЦФЗН «Спорт для всіх» – Олександр Якушев.

У обласному фестивалі взяли участь переможці І етапу міських, ОТГ та районних змагань, які нещодавно відбулись у населених пунктах області. Усі діти з нетерпінням чекали, коли разом з батьками зможуть випробувати свої сили, виконуючи естафети, демонструючи вольові якості, спритність та командну згуртованість.

Свою майстерність та спритність сім’ї показували у естафетах: “Флорбол”,”Переправа”, “Човниковий біг”, “Гонка повітряних куль”, “Хто швидше?”,  “Садіння і збір картоплі ” та у спортивній вікторині.

І місце зайняла сім’я Мулик (м. Славута), ІІ місце – сім’я Гордилюк (м. Шепетівка), ІІІ місце – сім’я Машталір (Волочиський р-н).

Це було справжнє спортивне свято для учасників заходу. Батьки і діти отримали незабутнє враження та масу позитивних емоцій від активно проведеного дозвілля у родинному колі.

Команди нагороджені грамотами, медалями, вимпелами, брелками, призами від обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та призами обласного відділення НОК України.

Хмельницький НОК

0
репостів
0
репостів