Понеділок, 17 квітня 2023 — Сайт міста Шепетівка

За публічного обвинувачення Шепетівської окружної прокуратури суд визнав винним 29-річного мешканця м. Славута у незаконному придбанні, зберіганні та перевезенні з метою збуту особливо небезпечного наркотичного засобу, вчинене повторно (ч. 2 ст. 307 КК України). Його засуджено до 6 років позбавлення волі з конфіскацією усього майна, окрім житла.

Протягом минулого тижня на Шепетівщині (з 10 по 16 квітня) виявлено 64 випадки захворювання на COVID-19 (на 36% менше ніж попереднього), з них сім дітей. З загальної кількості захворівших 5 потребували госпіталізації. Одужали протягом тижня 94 особи. Від ускладнень, спричинених корона вірусною хворобою, загинула 1 особа.

У Вінницькому районні поліцейські встановили підозрюваного у вбивстві 42-річної жінки, яка перебувала на лікуванні у приватному медичному закладі. Чоловіку повідомлено про підозру, йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Під час Великоднього обміну полоненими додому повернулось двоє мешканців Хмельниччини
Розділ Події

Протягом останніх днів у декілька етапів відбувся Великий Великодній обмін полоненими. Повернули 130 наших людей, з них 2 - з Хмельниччини. Про це повідомили у Хмельницькій ОВА.

Вранці, 16 квітня в с. Старий Кривин, Шепетівського району виникла пожежа в господарчій споруді. До місця події оперативно прибув черговий караул 8 Державної пожежно-рятувальної частини м. Нетішин.

17 квітня о 06:24 до рятувальників зателефонували патрульні та повідомили, що в с. Городище, Судилківської сільської тергромади сталася дорожньо-транспортна пригода. Потрібна допомога надзвичайників у деблокуванні потерпілих.

Аварія сталась вчора, 16 квітня, на автодорозі «Новоград-Волинський — Полонне — Старокостянтинів» поблизу с. Варварівка, що на Полонщині.

0
репостів
0
репостів