Вівторок, 18 квітня 2023 — Сайт міста Шепетівка
У Шепетівці влаштували Великодній святковий майстер-клас для дітей
Розділ Культура

У міському будинку культури відбувся пізнавальний захід для дітей – традиційний фестиваль «Великоднє диво». Про це повідомили у пресслужбі Шепетівської міскьої ради.

Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області повідомила, що у ці дні займається ліквідацією аварійної ямковості на Шепетівщині - забезпечує проїзд за маршрутом Шепетівка - Полонне.

Зараз в багатьох регіонах України спостерігається підвищення рівня води у річках, що супроводжується затопленням населених пунктів та порушенням транспортного сполучення. Відтак, аби не допустити виникнення надзвичайної ситуації у період весняного паводка в області, заступник начальника Хмельницької ОВА Володимир Білик провів відповідну робочу нараду.

Рецепт мешканки Білогірської громади увійшов до тридцятки кращих конкурсу від популярної української платформи "Фуд-гід Україною". "Розрепанці з маштаркою", які подала на конкурс жителька села Шимківці Леся Никитюк, увійшли в ТОП-30 незвичайних та надзвичайних страв нашої країни.

На школі Артема Слісарчука відкрили меморіальну дошку на його честь
Розділ Події

Сьогодні у Шепетівському навчально-виховному комплексі «Загальноосвітня школа І-III ступенів – гімназія» відбувся мітинг з нагоди відкриття меморіальної дошки Артему Олександровичу Слісарчуку – шепетівчанину, Герою України, який загинув у російсько-українській війні, під час виконання бойового завдання.

Маленький син Юрія Касимова отримав посмертну нагороду батька
Розділ Події

Маленький Даниїл Касимов отримав нагороду батька, Юрія Камільовича, солдата гранатометного відділення гранатометного взводу роти охорони в/ч. Передав орден "За мужність" III ступеня міський голова Віталій Бузиль.

Слідчі слідчого управління ГУНП спільно з оперативниками міграційної поліції та колегами з СБУ за процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури викрили чергову злочинну схему переправляння за кордон військовозобов’язаних чоловіків.

0
репостів
0
репостів