Субота, 08 квітня 2023 — Сайт міста Шепетівка
Не без сутичок у Свято-Михайлівському Соборі вперше відслужили молебень українською
Розділ Події

Напередодні Вербної неділі рішуче налаштована громада Шепетівки вирішила поставити крапку в протистоянні навколо Свято-Михайлівського Собору. Сьогодні тут нарешті вперше відслужили молебень українською мовою. Однак потрапити всередину храму вдалося не одразу.

Шепетівська громада прощалась з воїном Графом Афанасіядє
Розділ Події

Сьогодні, 8 квітня на площі ім.Т.Г.Шевченка громада прощалась із Графом Леонідовичем Афанасіядє - стрілком першого стрілецького відділення 3 стрілецького взводу 1 стрілецької роти.

Протистояння навколо Свято-Михайлівського Собору в Шепетівці досягло свого апогею. Попри рішення громади 7 травня 2022 року про перехід собору в лоно ПЦУ, представники московського патріархату всіляко перешкоджають передачі ключів від храму. Тому сьогодні о 15:00 шепетівчан закликають прийти та підтвердити свій вибір.

Днями на урок народознавства «Великодня писанка» у краєзнавчий відділ Музею пропаганди завітали чотирикласники школи-гімназії. Про таку підготовку до Великодня розповіли музейники на своїй сторінці. 

В Ізяславі у палаючому помешканні виявили тіло чоловіка
Розділ Події

7 квітня о 08:39 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу у квартирі житлового будинку на вул. Кооперативній в м. Ізяслав.

0
репостів
0
репостів