Середа, 19 квітня 2023 — Сайт міста Шепетівка

Він - небагатослівний герой, але його очі говорять більше, ніж слова. Віталій - родом з Хмельниччини, міста Шепетівка. У "САФАРІ" вступив у перші дні повномасштабного вторгнення.

Хмельницька обласна психіатрична лікарня №2
Розділ Бізнес

Два приміщення недіючих комунальних закладів: Хмельницьку психіатричну лікарню №2 та Вовківецький будинок-інтернат для громадян похилого віку та інвалідів, Хмельницька обласна рада продала на аукціоні. Об'єкти, що розташовуються у Шепетівському районі ліквідували ще у 2019 році, а придбали їх підприємства з Києва, які пов'язані з готельним бізнесом.

Шепетівською окружною прокуратурою завершено досудове розслідування та направлено до суду обвинувальний акт щодо чоловіка, який пропонував та надав неправомірну вигоду працівнику поліції (ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України).

Семеро шепетівських боксерів взяли участь у Всеукраїнському турнірі
Розділ Спорт

З 10 по 16 квітня 2023 року у місті Корсунь-Шевченківський Черкаської області відбувся Всеукраїнський турнір з боксу серед юнаків та дівчат. 180 найсильніших боксерів із 16 регіонів України протягом тижня змагалися за нагороди у 16 вагових категоріях.

Шепетівською окружною прокуратурою завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт за фактом незаконної порубки (ч. 1 ст. 246 Кримінального кодексу України), вчиненої на території Шепетівського району ).

0
репостів
0
репостів