Вівторок, 11 жовтня 2022 — Сайт міста Шепетівка

Вже вдруге на розгляд сесії Шепетівської міської ради хочуть винести питання про перейменування вулиць та провулків у місті Шепетівка. На минулій сесії місцеві депутати вирішили це питання перенести.

За тиждень з 3 до 9 жовтня в Україні зафіксовано на 15 % менше нових хворих на COVID-19. У Хмельницькій області кількість нових випадків зменшилась на чверть, у порівнянні з попереднім тижнем. Про це повідомив Хмельницький обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України.

Вчора, 10 жовтня о 15:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про ДТП в м. Шепетівка на вул. Митрополита Шептицького. Автівка VOLVO V50 здійснила з’їзд у кювет та перекинулась.

Прокурорами Шепетівської окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно 44-річного жителя Ізяслава за фактом надання неправомірної вигоди працівникам поліції (ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України).

За публічного обвинувачення Шепетівської окружної прокуратури суд визнав винною 27-річну жінку у крадіжці в умовах воєнного стану та викраденні офіційного документа (ч. 4 ст. 185, ч. 1 ст. 357 Кримінального кодексу України).

Станом на 13.30 11 жовтня 2022 року російські окупанти завдали два масовані ракетні удари по містах та об’єктах критичної інфраструктури в різних регіонах України. Про деталі атаки розповіли у Повітряних Силах ЗС України.

Відокремленим структурним підрозділом еколого-натуралістичного напряму «Станція юних натуралістів» Хмельницького обласного центру туризму та краєзнавства учнівської молоді було проведено обласний фотоконкурс «Мій рідний край – Хмельниччина».

Шепетівські футбольні ветерани піднялись одразу на 3 місце в обласному чемпіонаті
Розділ Спорт

У чемпіонаті Хмельницької області з футболу серед ветеранів за планом у неділю, 9 жовтня, проходив сьомий тур, щоправда відбулось лише два з трьох поєдинків. Про це повдіомили у Хмельницькій обласній асоціації з футболу.

Слідчі Сарненського районного відділу поліції скерували до суду матеріали кримінального провадження по обвинуваченню 28-річної мешканки Шепетівки у незаконному зберіганні з метою збуту особливо небезпечної психотропної речовини у великих розмірах.

Слава Україні! Розпочалась двісті тридцята доба героїчного протистояння Української нації російському широкомасштабному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 11 жовтня.

0
репостів
0
репостів