Розділ Суспільство

Сесія міськради: опалювальний сезон, земельні питання, комунальне майно та допомога малозабезпеченим

Автор 23 вересня 2022, 10:03

22 вересня міський голова Віталій Бузиль провів чергове засідання сесії Шепетівської міської ради, у ході якого було розглянуто 25 питань порядку денного. Про це повідомила пресслужба міської ради.

На початку присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих у російсько-українській війні.

Взяли до відома інформацію керівника Шепетівської окружної прокуратури про результати діяльності окружної прокуратури на території Шепетівської міської територіальної громади упродовж 2022 року.

На початку засідання було розглянуто блок земельних питань, серед яких питання:

  • про надання дозволів на виготовлення технічної документації й розроблення проектів землеустрою та затвердження таких проектів,
  • про проведення експертної та нормативної грошової оцінки земель тощо.

Також депутати затвердили перелік земельних ділянок, право власності на які буде реалізовано через аукціон та зпогодили умови проведення земельних торгів у формі електронного аукціону з продажу земельної ділянки комунальної власності.

Для продовження належної підготовки міста до опалювального сезону, Шепетівському підприємству теплових мереж надано згоду на укладення договору постачання природного газу з Товариством з обмеженою відповідальністю “Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг» та внесено зміни до відомостей в єдиному державному реєстрі юридичних осіб та затверджено Статут комунального підприємства у новій редакції.

Взявши до уваги акт обстеження технічного стану аварійних будівель колишньої школи с. Жилинці, міська рада дозволила Плесенському ЗДО «Пролісок» списати з балансу та демонтувати приміщення колишньої школи, огорожу та туалет. Для завершення процесу реорганізації шляхом приєднання Пліщинського закладу дошкільної освіти (дитячий садок) загального розвитку «Барвінок» до Пліщинської гімназії з дошкільним підрозділом, було затверджено передавальний акт із товарно-матеріальними цінностями. У зв’язку із кадровими змінами внесено зміни у склад комісії з ліквідації Шепетівського міжшкільного навчально-виробничого комбінату Хмельницької області.

З метою забезпечення ефективного використання та обслуговування майна, міська рада вирішила передати з балансу управління освіти на баланс Шепетівського комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства легковий автомобіль. Розглянувши лист КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня», надано згоду на списання майна, яке не придатне для подальшого використання.

Відповідно до рішення профільної комісії, малозабезпеченим мешканцям Шепетівської міської територіальної громади надано одноразову матеріальну допомогу.

Рішенням сесії затверджено Положення про управління організаційного, інформаційного забезпечення та документообігу апарату Шепетівської міської ради та її виконавчого комітету.

За матеріалами Шекпетівської міської ради

0
репостів
0
репостів