На автодорозі між Шепетівкою та Рівне сталась смертельна ДТП

Автор 20 травня 2019, 13:16

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 19 травня, близько 20.00 години в селі Крупець Славутського району на автодорозі «Рівне — Городище — Старокостянтинів».

Попередньо встановлено, що 23-річний місцевий житель на автомобілі «ЗАЗ Славута» виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з рейсовим мікроавтобусом «Мерседес Спринтер» сполученням «Хмельницький — Рівне» під керуванням 44-річного жителя міста Нетішин.

У результаті ДТП водій автомобіля «ЗАЗ Славута» від отриманих травм помер на місці події. 22-річний пасажир автобуса, житель Нетішина, отримав тілесні ушкодження у вигляді політравми, закритої черепно-мозкової травми, перелому кісток тазу та численних забоїв і рваних ран. Госпіталізований у реанімаційне відділення Славутської центральної районної лікарні. Стан здоров’я — важкий. Ще дві пасажирки мікроавтобуса 45 та 52 років отримали незначні тілесні ушкодження у вигляді саден і були госпіталізовані в травматологічне відділення місцевої лікарні.

Наразі по даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини ДТП.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Останнє редагування 20 травня 2019, 13:19
0
репостів
0
репостів