Розділ Бізнес

Колишні шепетівські кінотеатр та бібліотеку виставили на аукціон

Автор 26 червня 2023, 14:11

Виконавчий комітет Шепетівської міської ради виставив на аукціон будівлю колишнього кінотеатру імені Островського та колишньої Шепетівської міської бібліотекаи №1. Про це стало відомо зі сторінки на Прозорро.Продажі. Рішення про це виконком прийняв ще 20 червня 2023 року.

Будівля міського центру культури та дозвілля ім. Островського

Загальною площа 1826,80 кв.м. знаходиться за адресою: вул. Героїв Небесної Сотні, 50, м. Шепетівка, Хмельницька обл. https://prozorro.sale/planning/JAS001-UA-20230623-02549

Судячи з фото, стан приміщення просто жахливий. Дах обвалений, підлога пошкоджена, стіни в грибку. Втім в описі до лота організатори спробували описати його з позитивної сторони:

"Має чудове розташування з точки зору транспортної та пішохідної доступності. Територія не огороджена. Поруч розташований магазин, заклад освіти, міський будинок культури, музей пропаганди. В пішохідній доступності розташовані адміністративні будівлі державних органів та органів місцевого самоврядування, парк культури та відпочинку, зупинки громадського транспорту."

Рік забудови об'єкта приватизації 1965. Кількість поверхів 2 та підвал. Матеріал фундаменту будівлі - бутобетон, сходи - бетон, стіни цегляні, тиньковані. Перекриття залізобетон, покрівля азбофанера. 

Дані про земельну ділянку: земельна ділянка площею 0,2173 га, кадастровий номер 6810700000:01:008:0723. Цільове призначення для будівництва та обслуговування будівель закладів культурно-просвітницького обслуговування (переважні Види використання театри, концертні зали, цирк, будинок культури, кінотеатри, бібліотеки, клуби, центри дозвілля, розважальні комплекси, культові споруди). Власник територіальна громада м. Шепетівка, в особі Шепетівської міської ради.

Дата проведення аукціону: 13 липня 2023 року. Час проведення аукціону, година, у котрій починається аукціон, визначається електронною торговою системою у проміжку часу з 09-00 до 18-00 години. 

Стартова ціна об'єкта: 200 400,00 грн. 

Розмір гарантійного внеску (без ПДВ): для продажу на аукціоні з умовами: 40 080,00 грн. 

Розмір реєстраційного внеску: 1340,00 грн. (одна тисяча триста сорок гривень 00 копійок).

Умови продажу Об'єкта приватизації

  1. Переможець аукціону зобов'язаний здійснити інвестиції будівництво (капітальний ремонт, реконструкцію або реставрацію) Об'єкта приватизації, з облаштування соціально-культурним ньому багатофункціональної будівлі з B розважальним напрямом по наданню послуг побутового обслуговування, громадського харчування, дитячі розважальні локації (заклади), кінотеатр, з урахуванням цільового призначенням земельної ділянки. Об'єкт приватизації ввести в експлуатацію протягом 2-х років з моменту підписання договору купівлі-продажу. 
  2. На земельній ділянці (кадастровий номер 6810700000:01:008:0723) облаштувати благоустрій прилеглої території до Об'єкта приватизації (озеленення, під'їздні шляхи згідно схеми організації дорожнього руху, зону для паркування автомобілів, освітлення) з дотриманням правил благоустрою території населених пунктів Шепетівської міської територіальної громади. 
  3. Право власності на земельну ділянку на якій розташований Об'єкт приватизації не переходить до переможця електронного аукціону за результатами даного аукціону, а підлягає наступному оформленню самостійно в установленому законодавством порядку, після переходу до переможця права власності на об'єкт приватизації. 
  4. Витрати пов'язані з нотаріальним посвідченням договору купівлі-продажу та державної реєстрації права власності на нерухоме майно у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно покладаються на переможця електронного аукціону. 
  5. Переможець електронного аукціону зобов'язаний до підписання договору купівлі- продажу відшкодувати витрати пов'язані з проведенням оцінки Об'єкта приватизації в сумі 13000,00 грн. (тринадцять тисяч грн.)

Будівля колишньої шепетівської міської бібліотеки №1

Нежитлова будівля загальною площею - 325,8 кв. м., що знаходиться за адресою: вул. Судилківська, 15, м. Шепетівка, Хмельницька обл. https://prozorro.sale/auction/SPE001-UA-20230625-97019

Судячи з фото, стан приміщення теж не найкращий, але все ж дещо кращий чим в кінотеатру.

"Будівля має чудове розташування з точки зору транспортної та пішохідної доступності. Фасад будівлі зорієнтований на вулицю Судилківську, вхід в будівлю знаходиться з тильної сторони (з двору), підвал — зі східного торця будівлі. Поруч розташовані магазини, заклад освіти, в пішохідній доступності зупинки громадського транспорту. Рік введення в експлуатацію — 1976. Кількість поверхів 1 та підвал. Матеріал фундаменту будівлі камінь, стіни - цегляні, у підвалі - кам'яні, перегородки - цегляні, перекриття - дерев'яні оштукатурені, покрівля азбестоцементна. Інформація щодо комунікацій в об'єкті - електрика, централізоване водопостачання, індивідуальне опалення."

Дані про земельну ділянку: земельна ділянка площею 0,0339 га, кадастровий номер 6810700000:01:008:0525. Цільове призначення землі житлової та громадської забудови. (переважні види використання одноквартирні індивідуальні житлові будинки (з присадибними ділянками), дитячі дошкільні заклади, в тому числі зблоковані з загальноосвітніми школами). Власник територіальна громада м. Шепетівки, в особі Шепетівської міської ради. 

Інформація про договори оренди, укладені щодо об'єкта: договори оренди відсутні. Інформація про балансоутримувача: комунальне некомерційне підприємство «Шепетівський міський центр первинної медико-санітарної допомоги Шепетівської міської ради» (код за ЄДРПОУ 42277419). 

Дата проведення аукціону: 13 липня 2023 року. Час проведення аукціону, година, у котрій починається аукціон, визначається електронною торговою системою у проміжку часу з 09-00 до 18-00 години. 

Стартова ціна об'єкта (без ПДВ):  231 644, 00 грн

Розмір гарантійного внеску (без ПДВ):  для продажу на аукціоні з умовами: 46 328,80 грн.

Розмір реєстраційного внеску: 1340,00 грн. (одна тисяча триста сорок гривень 00 копійок).

Умови продажу Об'єкта приватизації: 

  1. Право власності на земельну ділянку на якій розташований Об'єкт приватизації не переходить до переможця електронного аукціону за результатами даного аукціону, а підлягає наступному оформленню в установленому законодавством порядку, після переходу до переможця права власності на Об'єкт приватизації. 
  2. Витрати пов'язані з нотаріальним посвідченням договору купівлі-продажу та державної реєстрації права власності на нерухоме майно у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно покладаються на переможця електронного аукціону. 
  3. Переможець електронного аукціону зобов'язаний до підписання договору купівлі- продажу відшкодувати витрати пов'язані з проведенням оцінки Об'єкта приватизації в сумі 3000,00 грн. (три тисячі грн.) за реквізитами: 
Останнє редагування 26 червня 2023, 15:12
0
репостів
0
репостів