П'ятниця, 19 серпня 2022 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні, 19 серпня 2022 року відбулось 18 чергове засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради. Про основні питання у себе на сторінці розповів міський голова Віталій Бузиль.

Жителі Шепетівського району оплакують втрату трьох Героїв. На війні загинули Микола Троян і Віталій Нестерук з Грицівської громади. А також — Дмитро Ямчук з Ямпільської громади.

Ларков Михайло
Розділ Спорт

Шепетівчанин Михайло Ларков закінчив чемпіонат світу зі снукеру серед гравців до 16 років на третьому місці. Мабуть не треба й казати, який це величезний успіх, тим більше для гравця, який снукерний кий взяв в руки менш, ніж півроку тому.

Прокурорами Хмельницької обласної прокуратури до суду передано обвинувальний акт стосовно водійки, яка, керуючи транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, порушила правила безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть людини (ч. 3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України). Рівень алкоголю у крові жінки перевищував норму в 15 разів.

Розпочалася сто сімдесят сьома доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 19 серпня.

0
репостів
0
репостів