Четвер, 18 серпня 2022 — Сайт міста Шепетівка
Суд заарештував АЗС та акції мережі Amic Energy
Розділ Бізнес

Суд наклав арешт на 308 об’єктів однієї з найбільших мереж автозаправних станцій, яка пов’язана з РФ, що колись належала російському "Лукойлу". Про це повідомила пресслужба Бюро економічної безпеки.

Завершилась основна сесія національного мультипредметного тесту. 12 випускників Шепетівської міської ТГ стали 200-бальниками, з них двоє отримали 200 балів з двох предметів!

Застосувати примусові заходи медичного характеру у вигляді госпіталізації до психіатричного закладу із суворим наглядом – таку ухвалу постановив Шепетівський міськрайонний суд жителю Шепетівщини.

Стан підготовки закладів освіти до 2022/23 навчального року обговорили учасники селекторної наради з керівниками областей під головуванням Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля. Глава Уряду відзначив, що відсоток батьків, які підтримують очне навчання дітей, поступово зростає, зокрема через підготовку закладів освіти, облаштування сховищ та підвищення рівня безпеки.

Розпочалася сто сімдесят шоста доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 18 серпня.

0
репостів
0
репостів