Середа, 31 серпня 2022 — Сайт міста Шепетівка
У Нетішині простилися із молодшим сержантом Мартинюком Володимиром Івановичем
Розділ Події

Сьогодні, 31 серпня, у місті Нетішин прощалися із молодшим сержантом, радіотелефоністом 2 стрілецького взводу 2 стрілецької роти в/ч А4058 Мартинюком Володимиром Івановичем, 1972 р.н. Загинув Герой під час виконання військового обов’язку 14 серпня в селищі Піски Донецької області.

У Грицівській громаді завершилась робота проєкту «Поруч»
Розділ Спорт

Ось і закінчилось літо, а разом з ним і робота проєкту «Поруч» в Грицівській громаді. Загалом було проведено 40 сесій, під час яких було залучено понад 1200 дітей. Окрім Грицева було охоплено інші села громади, а саме Орлинці, Лотівка, Микулин та Сасанівка. 

Про страшне горе жительки невеликого села Голики Славутської громади, що у Шепетівському районі Світлани Погорільчук ми дізналися з листа Тамари Кононюк. За три місяці вона похоронила двох своїх синів-героїв Віталія і Сашу. Обох люди зустрічали на колінах, пекли короваї. Тільки одного відспівував московський батюшка у церкві, а другого – українські на подвір’ї. І дзвони по ньому не дзвонили.

СБУ ліквідувала масштабну корупційну схему в Державній службі з надзвичайних ситуацій. Злочинна діяльність полягала у системному отриманні незаконної винагороди (хабарів) від підприємців за погодження дозвільної документації. 

Юлія Тисевич разом зі своєю численною ріднею у квітні евакуювалася з міста Барвінкового (Ізюмський район Харківська область) у село Плесна, що поблизу Шепетівки. Їх велика родина — Юля, мама, тітка, 80-річний дідусь, семеро дітей — розмістилася у будиночку, який безкоштовно надала місцева жителька Надія Пащенко. А облаштувати побут у ньому барвінківчанам допомогли місцеві волонтери Руслана та Олександр.

На Шепетівщині слідчі встановлюють обставини ДТП, у якій загинув 45-річний скутерист. Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 30 серпня, близько 21:30 години неподалік села Велика Березна Шепетівського району.

Розпочалася сто вісімдесят дев’ята доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 31 серпня.

0
репостів
0
репостів