П'ятниця, 26 серпня 2022 — Сайт міста Шепетівка

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури повідомлено про підозру 4 особам у незаконному придбанні, зберіганні та збуті наркотичних засобів (ч. ч. 1, 2 ст. 307 Кримінального кодексу України). Протягом тривалого часу троє жителів м. Нетішин та один шепетівчанин займались збутом наркотичного засобу метадону та особливо небезпечного наркотичного засобу канабісу на території області.

Шепетівчани продовжуть ліквідовувати наслідки прильотів. Роботи надзвичайно багато. Екстрена диспетчерська служба ШЕДС прийняла більше ніж сотню індивідуальних звернень громадян про пошкодження житла. Про це повідомив Віталій Бузиль.

Протиправних дій відносно підлітків не вчинено, наразі вони перебувають з батьком. Братів Віталія та Михайла Лук'янчуків було оголошено у розшук 20 серпня, коли діти пішли з дому та назад не повернулися.

Розпочалася сто вісімдесят четверта доба героїчного протистояння Української нації російському широкомасштабному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 26 серпня.

0
репостів
0
репостів