Розділ Суспільство

Виконком: ремонт доріг і тротуарів, демонтаж футбольного табло, приватизація кінотеатру, від’єднання від ЦО, літні майданчики, міські перевезення

Автор 21 червня 2023, 13:16

20 червня міський голова Віталій Бузиль провів чергове засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради, у ході якого розглянуто 50 важливих для життєдіяльності громади питань. Про деталі розповіли у пресслужбі органу самоврядування.

Члени виконавчого комітету заслухали інформацію про стан роботи з багатодітними сім’ями, число яких за 2020 – 2023 роки поповнилося сім’ями Пліщинського і Плесенського старостинських округів і сім’ями з числа внутрішньо переміщених осіб. Станом на 1 червня у громаді нараховується 492 багатодітні сім’ї, які виховують 1652 дитини.

Шепетівській комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі надано дозвіл на продаж дров отриманих від видалення аварійних та пошкоджених дерев на території спортивних об’єктів та дозвіл на демонтаж конструкцій футбольного табло на стадіоні Локомотив, яке не функціонує впродовж багатьох років. Цим рішенням передбачено подальше використання даних металевих конструкцій в роботах з благоустрою.

Затверджено акт приймання-передачі на баланс Шепетівського центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю мікроавтобуса RENAULT TRAFIC для здійснення перевезення дітей, що проходять комплексну реабілітацію у центрі та акт передачі-прийняття меблів на баланс управління праці та соціального захисту населення.

Відповідно до вимог законодавства, затверджено перелік видів громадських робіт, що мають економічну, соціальну та екологічну користь, відповідають потребам громади й сприяють її соціальному розвитку, а також перелік роботодавців, за участі яких планується організація таких робіт у 2023 році.

Рішенням виконкому продовжили дію договорів з ТОВ «КВ ТРАНС-72» на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування №2 «Залізничний вокзал – Залізничний вокзал », №3 «Залізничний вокзал – Залізничний вокзал» та №5 «Залізничний вокзал – Автостанція» з 01.08.2023 року на період дії воєнного стану в Україні і протягом пів року з дня його припинення.

Розглянувши звернення КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня» та КНП «Шепетівський Центр ПМСД» виконком вніс зміни до фінансових планів медичних закладів на 2023 рік, у зв’язку зі збільшенням обсягів фінансування.

Затверджено коригування кошторисної документації на завершення будівництва дитячого відділення на 60 ліжок з поліклінікою на 300 відвідувачів на добу по вул. Захисників України, 85.

Відповідно до Порядку переведення дачних і садових будинків, що відповідають державним будівельним нормам, у жилі будинки, за заявою мешканця громади, садовий будинок переведено в індивідуальний житловий будинок.

Члени виконкому розглянули та після обговорення затвердили проектно-кошторисну документацію на поточний ремонт вулиць Ляшенка та Сікорського, поточний ремонт тротуару по вул.Залізничній (парна сторона) від магазину «Горизонт» до будинку №46 та від перехрестя з проспектом Миру (непарна сторона) до буд. №47, поточний середній ремонт проїзної частини й тротуару вул.Просвіти від перехрестя з вул.Українська до перехрестя з проспектом Миру, вул. Шкільної від перехрестя з вул.Героїв Небесної Сотні до перехрестя з пров.Гоголя, вул. Квітки Цісик від перехрестя з просп.Миру до будинку №77. Також було затверджено проектно-кошторисну документацію на поточний середній ремонт перехрестя вулиць Захисників України, Судилківської та Героїв Небесної Сотні, яка передбачає організацію кругового руху.

Розглянувши протоколи зборів співвласників багатоквартирних будинків та протокол засідання постійної комісії з розгляду питань щодо відключення споживачів від системи централізованого опалення, та, керуючись Порядком відключення споживачів, виконавчий комітет погодив відключення критично розбалансованих будинків за адресами: вул.Хвильового, 29, проспект Миру, 42, вул.Свободи, 8.

Затверджено акт приймання-передачі зовнішніх мереж водогону та зовнішніх мереж каналізації будинку №59 по вул.Степана Бандери з балансу приватного акціонерного товариства «Шепетівський деревообробний комбінат» на баланс Шепетівського комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства для подальшого їх обслуговування.

Підприємцям надано дозволи на облаштування за власні кошти благоустрою території та літніх майданчиків, за адресами: проспект Миру, 29-а, вул. Степана Бандери, 61, Старокостянтинівське шосе, 33-б.

Розглянули житлові питання, затвердивши рішення громадської комісії з житлових питань та затвердили План роботи виконавчого комітету Шепетівської міської ради на III квартал 2023 року.

На вимогу законодавства затверджено Положення про комісію з розгляду питань щодо надання компенсації для відновлення окремих категорій об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації на території Шепетівської громади з використанням електронної публічної послуги «єВідновлення», яке визначає основні завдання, повноваження та склад комісії з обстеження пошкоджених об’єктів. З матеріального резерву виділено пальне для 21 ДПРЧ 5 ДПРЗ.

Учасники засідання розглянули та підтримали питання, які винесені на розгляд комісією з питань захисту прав дитини та були рекомендовані до прийняття.

Рішенням виконавчого комітету затверджено висновки про вартість нежитлової будівлі за адресою вул.Судилківська, 15 та міського центру культури та дозвілля ім.Островського (кінотеатр) – вул.Героїв Небесної Сотні, 50, по яких розпочато процедуру приватизації. Також затверджено протоколи засідань аукціонних комісій, інформаційні повідомлення та умови продажу комунального майна.

У зв’язку з упорядкуванням нумерації, змінено адреси приміщень, які є складовими частинами Будинку побуту, що розташований за адресою Соборності, 6.

Розглянувши звернення КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня», до Переліку першого типу включено нежитлове приміщення, яке розташоване на першому поверсі дитячої поліклініки та жіночої консультації, де передбачається розміщення закладу харчування для медпрацівників, відвідувачів та пацієнтів, а також надано згоду на передачу в оренду нежитлового приміщення, яке розташоване в підвальному приміщенні цієї будівлі для облаштування найпростішого укриття.

Останнє редагування 21 червня 2023, 13:25
0
репостів
0
репостів