Субота, 14 квітня 2007
  209 Replies
  16.6K Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
***- Доктор у меня запор!- У меня тоже не шестисотый Мерседес, но я об этом на каждом углу не кричу! Следующий! ***Мужик спокойно сидел на диване, попивал пиво и смотрел телевизор. Жена не вытерпела, зашла в комнату и говорит:- Ты когда оторвешся от телевизора, когда начнешь исполнять супружеский долг? Чем я хуже телевизора? Вот ты щас увидишь, что я лучше!Муж уставился на жену непонятливым взглядом, а жена начала перед ним раздеваться, иммитируя стриптиз.- Ну что, чем я хуже телевизора!Тут муж сказал:- Ты хуже тем, что тебя нельзя выключить.
Неділя, 27 листопада 2011, 08:18
·
0
Votes
Undo
Чем тёща отличается от собаки?- Собака всё понимает, но не говорит. Тёща, ничего не понимает, но говорит, говорит, говорит.[SIZE=1]---------- Додано о 08:15 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 08:15 ----------[/SIZE]Книжные новинки. Иван Сусанин. "Как завести друзей[SIZE=1]---------- Додано о 08:18 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 08:15 ----------[/SIZE]В вагон входит беременная. Места заняты. Никто не уступает. Она подходит к пареньку. Слегка стучит его сумкой по коленке. Он раскрывает глаза, девушка с суровым видом кивком указывает ему на живот. Парень смотрит на нее с ужасом:- Это не я! Я тебя вообще не знаю[SIZE=1]---------- Додано о 08:18 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 08:18 ----------[/SIZE]Зоофила Петрова на районе каждая собака знает...
Понеділок, 28 листопада 2011, 08:59
·
0
Votes
Undo
Парочка целуется. Вдруг он берет ее на руки и несет на диван.- Ой, – вскрикивает девушка, – может лучше после свадьбы?- Да ты что, а если муж попадется ревнивый?[SIZE=1]---------- Додано о 08:57 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 08:55 ----------[/SIZE]Директор пристально разглядывает новую секретаршу.- Четверо детей, - говорит ему на ухо начальник отдела кадров.- Не может быть. У такой молоденькой и уже четверо детей?- Не у нее, а у вас[SIZE=1]---------- Додано о 08:58 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 08:57 ----------[/SIZE]Царь-батюшка, дракон проголодался!- А что он ест?- Девушек невинных.- Жаль зверюшку, сдохнет он у нас[SIZE=1]---------- Додано о 08:59 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 08:58 ----------[/SIZE]А что ты делаешь сегодня вечером? Ты только ничего плохого не подумай, а если подумаешь, то... как тебе идея?[SIZE=1]---------- Додано о 08:59 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 08:59 ----------[/SIZE]В день рождения Тимошенко перед Лукьяновским СИЗО состоится концерт украинских звезд. На разогреве у них по традиции выступит «Беркут» - будет бить в бубен всех, кто им не понравится
Вівторок, 29 листопада 2011, 08:50
·
0
Votes
Undo
Власти Египта и Турции потребовали, чтобы российские туристыфотографировались на загранпаспорт пьяными[SIZE=1]---------- Додано о 08:46 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 08:45 ----------[/SIZE]В стране полное взаимопонимание: народу нахрен не нужна эта власть,власти нахрен не нужен этот народ.[SIZE=1]---------- Додано о 08:48 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 08:46 ----------[/SIZE]Женщина звонит подруге:- Ты любишь птичье молоко?- Да!- Тогда дуй мигом ко мне, у меня такие два орла сидят...[SIZE=1]---------- Додано о 08:50 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 08:48 ----------[/SIZE]Водил тещу в серпентарий. Она изумленно разглядывала змей, кушаламороженое, что-то там бубнила.. В общем, старательно делала вид, что непонимает, о чем эти твари там шипят.
Середа, 30 листопада 2011, 10:54
·
0
Votes
Undo
Если скрыли, значит есть на то причины, ты же свое имя и место работы не захочешь разглашать?p.s. Что-то мне Михалыч на Алоиса смахивает своими издержками из энциклопедий... и не только этим...
Їдуть по прерії два ковбої верхи на конях. Один палить цигарку і струшує попіл, який вітром заносить на обличчя іншому ковбою. Той, ображено, питає: Билли, тебе не кажется, что ты смахиваешь на пидораса? - Хорошо, Джони, я буду смахивать в другую сторону... Ху із Алоіс?[COLOR=Silver]
Середа, 30 листопада 2011, 15:17
·
0
Votes
Undo
Можно уже смеяться?
П'ятниця, 02 грудня 2011, 08:26
·
0
Votes
Undo
Сколько у вас было половых партнеров?— Пять-шесть...— Не густо!— Да уж, что-то не задалась неделька..[SIZE=1]---------- Додано о 08:26 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 08:25 ----------[/SIZE]Свет мой, зеркальце, скажи, да всю правду доложи! Я ль на свете всех тупее, бесполезней и пьянее? Молвит зеркальце в ответ: ты придурок, спору нет, но живет на белом свете, здесь таких как ты, две трети
П'ятниця, 02 грудня 2011, 10:30
·
0
Votes
Undo
Можно уже смеяться?
Если Бог кого-то лишил чувства юмора, значит было за что...
П'ятниця, 02 грудня 2011, 19:00
·
0
Votes
Undo
Если Бог сказал кому-то, что у него есть чувство юмора, при этом лишил его - значит было за что...
П'ятниця, 02 грудня 2011, 19:10
·
0
Votes
Undo
дєвочкі не сваріться
Понеділок, 05 грудня 2011, 08:24
·
0
Votes
Undo
Купила мужу костюм тройку: трусы и два носка.Люблю его, балую.[SIZE=1]---------- Додано о 08:17 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 08:14 ----------[/SIZE]Я, кажись, достиг финансовой стабильности.- А в чем это у тебя выражается?- В том, что денег не было, нет и, похоже, не будет![SIZE=1]---------- Додано о 08:19 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 08:17 ----------[/SIZE]Разговаривают два голубых:-Ко мне вчера такой классный мужичок приходил-с бородкой, в красной шапочке, в красных рукавичках, в красных сапожках...Ну просто прелесть!-Так это же Дед Мороз!-То-то я думаю, чего это он в начале таким холодным был?[SIZE=1]---------- Додано о 08:24 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 08:19 ----------[/SIZE]Обедает одесская семья:-Сёма, пей кефир, шоб ты здох, тебе же поправляться надо!
Неділя, 11 грудня 2011, 18:33
·
0
Votes
Undo
Їде гуцул на авто, на повній швидкості. ДивитьсяДаїшник стоїть. Не тормозить, думає, а не гріх, якзіб’ю, бо то москаль-москалем. Збив. Завіз тіло нацвинтар, дає старому гробареві пляшку оковитої,каже:- Поховайте вуйку, бо воно вистрибнуло саме на дорогу, я їй-богу, не винний.- Та чого ж не поховаю, синку.Так і домовились. Їде далі гуцул. Ще одноготакого збив, приїжджає з тілом на цвинтар,дивиться, гробар за столиком сидить, вжефляжку допиває. Гуцул кладе трупа на землю, каже:- Слава Йсусу.Дід обертається- Слава навіки!- А що, діду, закопали того?- Та закопав.. - Та як закопали, як во він лежить.- Йой, синку, забув видно. Старий вже я. Заразакопаю.Гуцул подякував і пішов. В ДАІ б’ють тривогу:- шо ета такоє! Гдє наши люді? Паєхать, правєріть!І послали одного. Приїжджає, дивиться, всюди тихо, темно,тільки на цвинтарі лямпа хитається ічути як гробар лопатою цьвьокає. Приходить нацвинтар, дивиться, а старий лопатою землюприхлопує на свіжій могилі. Підходить до гробаряі каже:- Ізвінітє, а што ета ви так позна тут дєлаєтє? Старий гуцул обертається, замахується лопатою іб’є що є сили: - ТА ТИ КУРВО ВЛЯЖЕШСЯ НИНІ ЧИ НЄ???
Неділя, 11 грудня 2011, 20:25
·
0
Votes
Undo
В клас заходить новий вчитель:- Доброго дня! Мене звати Петро Петрович, я антифашист. Діти, по черзі представляйтесь так як я…- Мене звати Маша, я антифашистка…- Мене звати Рома, я антифашист.- Мене звати Вовочка, я націоналіст.- Вовочка, чому ти націоналіст?!?!- Моя мама націоналістка, мій тато націоналіст, мої друзі націоналісти і я теж націоналіст.- Вовочка, а якби твоя мама була повією, твій тато – наркоманом, сестра – шлюхою, а друзі – геями, ким би ти був тоді?!- Тоді б я був антифашистом...Розповідає дід онуку:- Ех! Було одного разу сиджу у хаті, забігає німець й каже "Вибирай: або ви*бу, або застрелю"Онук так захопився розповіддю й питає:- Ой, діду, так що ти вибрав?- Ееее...ну пристрелили мене...пристрелилиОтримавши на День Народження ролики, Маша думала, що це - найкращий подарунок на світі.Щоправда, вже через півгодини вона зрозуміла, що найкращий подарунок - це нові передні зубиГуцульські програмісти довели, що 8 трембіт = 1 трембайту.Магазин, черга, розмова продавця з покупцем- ...- Спасібо- "Спасібо" - житєлям Донбаса, а мені дякую.Як вступити в вашу організацію?- Треба вбити 6 москалів і одного кота…- А кота за що?- Ви прийняті
Неділя, 11 грудня 2011, 20:48
·
0
Votes
Undo
Кота не трожь... Кот в интернетах священное животное http://waper.ru/smile/17.gif
Неділя, 11 грудня 2011, 20:57
·
0
Votes
Undo
там кіт там цілий і неушкоджений, а от за москалів сумніваюсь...)
Неділя, 11 грудня 2011, 22:46
·
0
Votes
Undo
Катя націоналістичні анектоди, а далі, що? Пиво з Дентом в Малібу?
Неділя, 11 грудня 2011, 22:49
·
0
Votes
Undo
[QUOTE=Demchuk;73915]Катя націоналістичні анектоди, а далі, що? Пиво з Дентом в Малібу?[/QUOTE]а хоч би і так. тебе це колише? давай не починати, Галюякщо є слово "москаль", то це обов"язково націоналізм?
Неділя, 11 грудня 2011, 22:53
·
0
Votes
Undo
я жартував Катя, ворчунка:ac:
Неділя, 11 грудня 2011, 22:54
·
0
Votes
Undo
оце вже націоналізм)A я гуляю по Москві,І бачу памятник Бандері,Великий тризуб на кремлі,І синьо-жовтий стяг в оселі!Великий памятник Донцову,Петрівка вже стоїть без грат,Повсюди чути нашу мову,І люблять всі мій автомат!Нема вже в світі комуністів,Нема бандитів і гопів,Нема заядлих шовіністів,І всяких путінів-козлів!Нема вже в світі мавзолею,Госдума вся на Соловках,Спалили Леніна-тварюку,А Кучма з'їв його весь прах!Яскраво світить ясне сонце,Нема москальської свині,Червоно-чорний у віконці,І я щасливий у Москві
Неділя, 11 грудня 2011, 22:55
·
0
Votes
Undo
Якщо є mp3кинь денту, на звінок поставить 100%
Неділя, 11 грудня 2011, 22:57
·
0
Votes
Undo
[QUOTE=Demchuk;73919]Якщо є mp3кинь денту, на звінок поставить 100%[/QUOTE]:ag: це віршик просто
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів