«Школа бізнесу Нова пошта» — освітній простір для власників малого та середнього бізнесів в Україні

Підприємництво — досить складний напрямок, для успішної роботи в ньому потрібно мати певні знання та навички, в ідеалі — пройти навчання. Бізнесмени та підприємці зазвичай починають із нуля, навчаються на своїх помилках. Брак досвіду та знань — поганий тим, що ви втрачаєте час та гроші, поки інші заробляють.

Аби допомогти малим підприємцям, організаціям, компанія «Нова пошта» заснувала унікальний проєкт — «Школа бізнесу Нова пошта». Навчання — дистанційне, записатися на курс можуть мешканці різних міст України. Якщо хочете дізнатися більше, переходьте за посиланням https://online.novaposhta.education/. На сайті проєкту ви знайдете описи програм із розкладом. Навчання — безплатне, тобто доступне всім, хто хоче отримати корисні знання в підприємництві.

oTiJW5xQmwIsc90bwfM-KXDG77Q02kq_oX0Mzo9ddf8tt2ju9Z8YOqkHEkjGTuZO7g1aP62XPdCC_ejpmObnrUNrrP4-cgfQxMQsWni96_bCJTmaGUbLDRwlGIJ4Sg=s0

Після закінчення школи слухачі отримують сертифікат. Аби оформити його, потрібно дати понад 70% правильних відповідей на тестові завдання в кінці кожного окремого модуля. Якщо студент відповідає на поставлені питання, це означає він уважно прослухав курс, може застосовувати знання на практиці. До речі, «Школа бізнесу Нова пошта» передбачає дистанційний та звичайний формати навчання. Після успішного проходження онлайн-курсу ви зможете вступити до офлайн групи. Набуті знання стануть запорукою успішного старту власної справи, застрахують від багатьох помилок.

Програма курсу

Курс охоплює всі основні теми, котрі дають змогу вам стати успішним підприємцем. Це:

  • принципи ціноутворення;
  • бізнес-процеси;
  • принципи управління персоналом, його підбору;
  • продажі;
  • маркетинг (офлайн та онлайн);
  • фінанси, прогнозування.

Теми підібрано ретельно, усі буде повністю розкрито під час проходження навчання. Слухачі будуть вивчати онлайн-маркетинг, принципи успішного офлайн-просування бренду, дізнаються, як зайняти свою нішу, чим можна виділитися на тлі конкурентів. Керівники проєкту слідкують за тим, щоб інформація була якісною та актуальною.

CbrvlPfmWLG4OmNivmy50DTxB0MfhEqXCIekGFbtKWVDLZjNBq3VWj8JayMeKuK7OrhGbH8HCIK0o0hL4IMwWMcn_eHiN0GfbcARgY2QUgYbrKDGeIOmu1TpTJlPWw=s0

Результати навчання

Після проходження курсу ви:

  • Зможете переосмислити місії, цілі свого бізнесу. Отримаєте необхідні навички, знання, аби переформатувати бізнес чи оновити застарілі стратегії.
  • Почнете ефективне масштабування, вийдете на новий рівень. Потрібно буде продумати рішучі стратегічні зміни та запустити їх. Вони допоможуть малому бізнесу вирости в велику корпорацію.
  • Збільшите прибуток та оптимізуєте витрати. Це допоможе навчитись аналізувати головні показники, покаже, як впроваджувати нові рішення для ефективної заміни.

Онлайн-інтенсив — це можливість безплатно спробувати себе в новій справі. Сертифікат після завершення навчання стане вагомою перевагою під час конкурсного відбору учасників. Можливість потрапити до офлайн-групи «Школи бізнесу Нова пошта» відкриє для вас якісно нові переваги.

Проєкт сподобається новачкам, які тільки роблять перші кроки, а також досвідченим підприємцям. Можливо, ви маєте певний досвід, але його було напрацьовано самостійно, немає правильної структури. Тож заняття у школі будуть скрізь корисними для вас, допоможуть дізнатись те, чого так не вистачало у роботі.

Хто викладачі

Якість освіти цікавить усіх потенційних студентів, які хочуть дізнатись більше про свій напрямок діяльності, принципи організації бізнесу загалом. У проєкті «Школа бізнесу Нова пошта» беруть участь тільки люди з досвідом підприємництва. Вони мають знання, навички та досвід, готові поділитись ними з усіма охочими. Ментори проєкту — основа продуктивної, сильної команди.

Хочете спробувати?

Навчання підприємництву — великий шлях, який потребує часу та зусиль. Вам доведеться вкладати сили та час, але це дасть необхідні результати. Оскільки участь — безплатна, спробувати може кожен. Не потрібно чекати кращих фінансових часів — почніть уже завтра.

Онлайн-інтенсив сподобається підприємцям, які прагнуть більшого. Малий бізнес може бути просто вашим стартом. А як досягти більшого, розкажуть викладачі проєкту «Школа бізнесу Нова пошта».

 

0
репостів
0
репостів