Середа, 12 жовтня 2022 — Сайт міста Шепетівка
Музеї пропаганди запрошує на виставку «Століття нескорених»
Розділ Культура

На цьому тижні у Музеї пропаганди говорять про визначні історичні події та їх учасників, які відіграли важливу роль у державотворенні та здобутті незалежності України. Простежити здобутки минулого та сучасного, дізнатися українську історію без радянсько-російської пропаганди можна у 20 стендах виставкого проєкту «Століття нескорених», який експонується у Музеї пропаганди у співпраці з Національним музеєм Революції Гідності.

Сьогодні вже з восьмої ранку Україна споживає на 6% більше електроенергії, ніж учора. Тому наразі диспетчерський центр «Укренерго» вимушено застосував обмеження споживачів у Києві та Київській області, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Харківській та Сумській областях.Також аварійну ситуацію сьогодні спостерігали на лінії електропостачання у місті Хмельницькому.

Сьогодні Урядом прийнято відповідну постанову, згідно якої студентів, які є ВПО або перебувають на ТОТ, переведуть у вишах на бюджетну форму навчання. Про це повідомили у Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України

На цих фото переважно шепетівчани, які воюють на східному фронті. Минулого тижня міський голова Шепетівки передав від громади автомобілі та ще ряд найнеобхіднішого: спальні мішки, взуття, буржуйки. Про що й написав у себе на сторінці.

З 1999 року у день святої Покрови Пресвятої Богородиці, 14 жовтня, відзначаємо День українського козацтва. Шепетівські пластуни взяли участь в історичному квесті «Козацькому роду – немає переводу», аби довести, що у наших жилах тече кров сміливих, відважних, розумних людей – вільних козаків, а наші знання про історичне минуле допомагають спростовувати нав’язані російською пропагандою наративи про незалежність і формування нашої країни.

Розпочалася двісті тридцята перша доба героїчного протистояння Української нації російському широкомасштабному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 12 жовтня.

0
репостів
0
репостів